Copilul a ramas inconstient
Copilul a ramas inconstient

Un copil din Hunedoara a fost trântit de un părinte în parc și lăsat inconștient. Copilul s-a ales cu o fractură craniană și a fost de urgență transportat la spital în Timișoara după ce inițial fusese dus la spitalul din Deva. Cum s-a întâmplat incredibila poveste, citiți în articolul de mai jos.

Un bărbat a gresat un copil după ce acesta se certase cu fiul său. L-a ridicat deasupra capului și l-a trântit de pământ

Un incident incredibil a avut loc în Hunedoara. Un copil a fost trântit pur și simplu în parc de un părinte și a fost lăsat inconștient. Copilul agresat ar avea fractură de craniu şi va fi transportat la Timişoara, scrie rtv.net.

Scene şocante au avut loc, duminică, într-un parc de joacă din Hunedoara. Fiul bărbatului a avut un schimb de replici cu copilul agresat. Tatăl lui a venit, l-a luat pe celălalt copil, l-a ridicat deasupra capului și l-a trântit de pâmânt.

Copilul agresat, nepotul agresorului

Ulterior s-a dovedit că băiatul în vârstă de 13 ani era chiar nepotul agresorului. Imediat, la fața locului s-a deplasat o echipă de ordine publică, dar şi ambulanţa. Părintele violent a fost reţinut şi va fi propus pentru arest preventiv.

Duminică, în jurul orei 15.50, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată pe numărul unic de urgență 112, despre faptul că un copil a fost trântit la pământ de un bătbat în zona unui parc, situat pe raza municipiului.

Cum s-a întâmplat totul

Potrivit organelor de poliţie, în timp ce se aflau lângă un leagăn, doi copii s-au certat, iar la scurt timp tatăl unuia dintre ei, Alexandru Cobzar, în vârstă de 29 de ani, l-a luat pe celălalt minor, l-a ridicat, după care l-a trântit la pământ. Băiatul a fost preluat de un echipaj al ambulanței și transportat la spitalul municipal Deva, pentru îngrijiri medicale, inițial.

Fiul bărbatului de 29 de ani, un minor de 7 ani, a fost şi el lovit. ”Celălalt minor (cel trântit la pământ) are 13 ani şi a rămas internat, pentru investigaţii mai amănunţite (se pare că starea lui este bună). Minorul de 13 se pare ca se afla în parc neînsoţit. Autorul nu figurează cu antecedente penale şi a fost reţinut pentru 24 de ore”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Agresiunea, surprinsă cu telefonul moibil

În imaginile surprinse cu un telefon mobil se poate vedea cum bărbatul se îndreaptă furios către un copil de doar câțiva ani care se dădea pe un leagăn, îl înjură, strigându-i ”Vino aici, f… morții mă-tii” și îl ridică, strângându-l cu mâinile de gât până deasupra capului, apoi îl trântește cu putere pe caldarâm.

S-au extins cercetările şi cu privire la comiterea infracţiunii de tulburarea liniştii şi ordinii publice (fapta fiind comisă în loc public). ”Din cercetări rezultă că minorul de 13 ani trântit la pământ este nepot al tânărului agresor (fiul surorii soţiei sale)”, a completat reprezentantul IPJ Hunedoara, potrivit zhd.ro.

Agresorul, reținut de polițiști

Agresorul a fost reţinut de poliţie şi s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de loviri sau alte violențe.

Duminică, în jurul orei 15.50, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată pe numărul unic de urgență 112, despre faptul că un copil a fost trântit la pământ de un părinte în zona unui parc, situat pe raza municipiului Hunedoara.

Minorul agresat, preluat de abulanță

Imediat la fața locului s-a deplasat o echipă de ordine publică care a stabilit faptul că în jurul orei 15:35 în timp ce se aflau lângă un leagăn doi minori s-au certat, iar la scurt timp tatăl unuia dintre ei l-a luat pe celălalt minor l-a ridicat, după care l-a trântit la pământ.

Minorul a fost preluat de un echipaj al ambulanței și transportat la spitalul municipal Deva, pentru îngrijiri medicale.

Agresorul s-a ales cu dosar penal

În urma cercetărilor, a fost identificat prezumtivul autor al faptei, un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Hunedoara care a declarat că în momentul în care a auzit că fiul său s-a certat cu un alt copil, în spatele blocului, s-a adus la acesta și într-un moment de furie l-a trântit la pământ, după care a plecat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de loviri sau alte violențe si violenta în familie, iar persoana bănuită a fost condusă la sediul Poliției, urmând a fi dispuse măsuri legale”, a informat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.