Scandal terminat cu o crima in Babadag
Scandal terminat cu o crima in Babadag

Tragedie în Babadag. Un bărbat a murit într-un confict cu alte 7 persoane. În scandal alţi doi bărbați au fost răniţi. Cum s-a întâmplat totul, citiți în articolul de mai jos.

Bărbat mort în urma unui scandal monstru în Babadag, Tulcea. Alți doi bărbați, răniți grav

Este tragedie în Babadag după ce un bărbat a murit, iar alți doi au fost răniți într-un confict la care au participat 7 persoane, sâmbătă seară, în orașul tulcean Babadag.

Conforum unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Tulcea, pe data de 6 februarie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraş Babadag au fost sesizati prin apel 112 cu privire la faptul că pe strada 1 Decembrie 1918 din localitate, are loc un conflict între mai multe persoane, transmite news.ro.

O crima oribila a avut loc in Babadag
O crima oribila a avut loc in Babadag

Scandalul între cei 7 bărbați a pornit de la un conflict spontan

Combatanții aveau vârste între 16 și 52 de ani, iar bătaia a început de la un conflict spontan, acestea degenerând într-o adevărată tragedie.

Ajunşi la fata locului, poliţiştii au identificat persoanele implicate in altercaţie şi au stabilit faptul că între şapte bărbaţi cu vârste cuprinse între 16 şi 52 de ani din localitate, ar fi izbucnit un conflict spontan, aceştia agresându-se fizic şi verbal.

Răniții, transportați la spital

În urma conflictului au rezultat decesul unui bărbat de 40 de ani din oraşul Babadag şi rănirea altor doi bărbaţi de 22 şi 30 de ani, din aceeaşi localitate, care ulterior au fost transportaţi la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”, a transmis IPJ Tulcea.

Sursa citată a precizat că pentru prevenirea escaladării conflictului, la faţa locului au fost prezenţi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Tulcea şi jandarmi din cadrul IJJ Tulcea.

Zona, supravegheată pentru a nu apărea noi conflicte 

De asemenea, zona va fi monitorizată în continuare pentru prevenirea oricăror fapte antisociale.

În cauză, cercetările sunt coordonate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor circumstanţelor în care s-a produs evenimentul.