Cui i s-au oferit bani ca sa spuna ca are coronavirus
Cui i s-au oferit bani ca sa spuna ca are coronavirus

Este șoc în showbiz după ce Bianca Drăgușanu a recunoscut că i s-a oferit bani pentru a minți că are coronavirus. Cum s-a petrecut totul, citiți în articolul de mai jos.

Bianca Drăgușanu nu crede în coronavirus. I s-ar fi oferit bani ca să mintă că este infectată

Bianca Drăgușanu a recunoscut că i s-a oferit bani pentru a minți că are coronavirus, scrie rtv.net. Astfel, Bianca Drăguşanu declară că nu crede în coronavirus, ba din contră, susţine că i s-a oferit bani, să spună că are coronavirus.

Bianca Drăgușanu a luat foc și s-a pus pe făcut dezvăluiri după ce au apărut știri despre ea în care s-a făcut aluzie că ar fi petrecut încălcând regulile sanitare. Astfel, ea a declarat că știe mai multe persoane plătite să dezinformeze cum că ar avea coronavirus.

Biancai Dragusanu i s-ar fi oferit bani ca sa minta ca are coronavirus
Biancai Dragusanu i s-ar fi oferit bani ca sa minta ca are coronavirus

Bianca Drăgușanu ar fi respectat restricțiile impuse

Eu eram deja acasă la orele 23, nu am luat nicio amendă. Eu, pe conturile mele de socializare, fac postări la orice oră, asta nu înseamnă că se şi întâmplă în acele momente.

În localul în care am fost eu, se respectau regulile. Între masa noastră şi masa celorlalţi, era o masă liberă.

Dezvăluirile Biancăi Drăgușanu

Te costă un pic, dacă vrei, de mâine, să spui că ai virus. Am mai auzit eu că printre vedete se mai practică şi asta. Se oferă o sumă de bani şi eşti virusat.

Da, cunosc eu cazuri, am şi dovezi, dar nu vreau să dau nume, pentru că nu e treaba mea. Mie mi s-a oferit o sumă de bani, să spun că am coronavirus, în urmă cu vreo opt luni, cred.

Fosta soție a lui Alex Bodi cred că se cam exagerează cu restricțiile

Autorităţile cam exagerează cu restricţiile astea. Sunt foarte responsabilă, dacă eu consider că e prea mare riscul, nu mă expun”, a declarat Bianca Drăguşanu.

Pe de altă parte, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău se pregătesc de nuntă. La revenirea din Maldive, fosta soție a lui Victor Slav și Alex Bodi a anunțat că se va mărita.

Bianca Drăgușanu trece prin cea mai frumoasă perioadă din viața ei

Blondina a declarat că, în prezent, trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Invitată la Teo Show, Bianca Drăgușanu a spus ce se întâmplă acum în viața ei amoroasă.

În momentul de față chiar cred că trăiesc cea mai frumoasa perioadă a vieții mele. Am plecat singură în vacanță și, de acolo, am plecat cu cineva într-o vacanță. O lună de zile am stat doar într-o vacanță.

Cine o face așa de fericită pe Bianca Drăgușanu

Nu a fost ceva planificat. Mi se întâmplă exact ce-mi doresc să mi se întâmple și sunt fericită. Nu-mi găsesc cuvintele să mă exprim. Există cineva în viața mea care mă face foarte fericită, da, este adevărat. Da, mă mărit. A treia oară o să fie cu noroc. E clar că o să mă mărit”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Vedeta a apărut într-un Insta Story în care probează câteva rochii de mireasă, pentru a atrage atenția că a vorbit serios despre o nouă căsătorie.