Cum au reactionat fetele lui Pepe cand au aflat de infidelitatea mamei lor
Cum au reactionat fetele lui Pepe cand au aflat de infidelitatea mamei lor

Fetițele lui Pepe au aflat de infidelitatea mamei lor, Raluca Pastramă. Divorțul dintre cei doi a avut loc la notar, însă până să se ajungă acolo, a fost scandal mare. Pepe a aflat că Raluca l-ar fi înșelat și nu a ținut informația pentru el.

Cum au reacționat fetele lui Pepe când au aflat de infidelitatea mamei lor

Maria și Rosa, cele două fetițe a lui pepe și a Ralucăi Pastramă au aflat într-un final că mama lor s-a iubit cu un alt bărbat, iar despre asta a vorbit chiar Raluca Pastramă, care a fost nevoit să le explice cum stă treaba.

Raluca Pastramă a fost cea care a fost nevoită să le explice fetițelor sale că ea și tatăl lor vor divorța și nu vor mai locui în aceeași casă. Copilele au avut foarte multe întrebări, cum e firesc, dar au înțeles într-un final și nu au avut încotro. Pepe a recunoscut și el că a fost cu copiii la psiholog pentru a face față cât mai bine divorțului părinților lor, lucru care nu este ușor pentru un copil.

Cum au reactionat fetele lui Pepe cand au aflat de infidelitatea mamei lor
Cum au reactionat fetele lui Pepe cand au aflat de infidelitatea mamei lor

”Au acceptat situaţia”

”În primă fază, când ne-am despărţit, normal că au avut întrebări şi nu ştiau ce se întâmplă, nu au înţeles foarte bine. Sunt, totuşi, destul de micuţe, dar am stat, le-am explicat cu bine, au înţeles uşor, uşor. Au acceptat situaţia că nu au avut ce să facă, apoi când a fost scandalul au fost puţin debusolate pentru că au fost implicate şi ele că nu s-a putut altfel, dar acum sunt extrem de bine.

Sunt foarte bine, chiar au înţeles foarte, foarte bine situaţia. Sunt fericite şi la mine, sunt fericite şi la el, ne înţelegem bine, asta e tot ce contează. Până la urmă dacă fac să fie totul bine, şi eu, şi el, facem pentru copiii noştri că sunt mai presus de orice discuţii şi de orice bani, şi de orice averi. Sunt copiii mei, a spus Raluca Pastramă”, potrivit antenastars.ro.

”Să nu surprindă pe nimeni dacă eu sau ea o să apărem la braț cu cineva cât de curând”

Pepe și Raluca Pastramă au divorțat la notar și nu mai au nicio legătură. iecare este liber să trăiască așa cum dorește, iar artistul a spus că nu trebuie să ne mire faptul că foarte curând Raluca va putea fi văzută de mână cu un alt bărbat, la fel cum și el se poate afișa cu o altă femeie.

”Să nu surprindă pe nimeni dacă eu sau ea o să apărem la braț cu cineva cât de curând. E normal. Stăm împreună la aceeași masă o dată sau de două ori pe săptămână, ca doi oameni civilizați și atât, a mai declarat solistul”, a avertizat Pepe.