Smiley s-ar fi drogat intr-un club din Bucuresti
Smiley s-ar fi drogat intr-un club din Bucuresti

Sunt acuzații grave după ce cântărețul și omul de televiziune Smiley s-ar fi drogat cu cocaină la bong într-un club din București. Cocaina i-ar fi fost preperată de un celebru interlop, care a și recunoscut totul în fața poliției.

Smiley s-a drogat cu cocaină la bong într-un cunoscut club din Capitală. Este incredibil cine i-a preparat drogul

Acuzații grave. Smiley s-a drogat cu cocaină la bong într-un club din București. Un interlop a recunoscut în fața investigatorilor că le-a preparat cocaină la bong lui Smiley, iar de față ar fi fost și Pepe, scrie pressalert.ro. Informațiile oferite de omul certat cu legea sunt uluitoare.

Liderul interlop Lucian Boncu s-a lăudat cum a preparat cocaină la bong pentru Smiley. Interlopul a fost trimis în judecată într-un dosar de trafic de cocaină, alături de ale 14 persoane.

Lucian Boncu i-a preparat lui Smiley cocaina la bong
Lucian Boncu i-a preparat lui Smiley cocaina la bong

Lucian Boncu i-a preparat drogul lui Smiley în Loft

Interlopul a povestit că a făcut cea mai mare greșeală când s-a dus în Loft și a vrut să-i arate unui prieten de-al său cum se consumă cocaină la bong. ”Avea ca lumea. Hai să-ți arăt o schemă. Dă-mi o sticlă și un pai, staniol. Îmi dă staniolul, îi fac ăsta. Era Smiley și el. Știe ăsta sau îl scot afară? Nu, nu, că e profesor. Zice Smiley, ce e asta? Îi zic, stai să vezi. Iau și o vărs în apă. Băăă, ai stricat-o.

Fraiere, am diluat-o, dă bicarbonatul. Am trimis-o pe una că nu aveam bicarbonat. Am făcut-o cu bricheta (în timp ce cu mâna arăta cum a pus flacăra sub, n.a.) că nu aveam cum să încălzești în birou la el. Îi fac, îi pun o bucată și îi spun-Fii atent, tragi la final și ții în piept. Nu a mai scos afară. A tras un fum și a zis -nu mai merg să cânt. Bă, ai înnebunit. Băi Andrei, că așa îl cheamă, Andrei, du-te și cântă și vino înapoi”.

Pepe, prezent în club în acel moment

Luian Boncu a mai susținut că ”i-am zis lui Pepe scoate-mă de aici (din birou, n.a.). Îmi era aiurea. Mă scoate. Avea prima masă lângă boxă. Cea mai tare masă. Lângă, avea Nuțu Cămătaru, în spate fraieri, deci ăștia, Mutu…

Noi eram prima masă. Am stat, pe ceas, trei minute. Vine Pepe disperat, vin badigarzii. Luci hai, hai repede. Hai că m-o înnebunit ăla de cap, hai să-i faci altul că o terminat tot. Cum s-o termine că i-am dat ditamai bucata?”.

Pepe era si el prin club cand Smiley era servit cu cocaina la bong
Pepe era si el prin club cand Smiley era servit cu cocaina la bong

Smiley, terminat după prima doză

Interlocutorul l-a avertizat pe Lucian Boncu să vorbească mai încet că avea geamul la balconul apartamentului de la etajul 1 deschis, dar acesta a dat din mână nepăsător.

Era gata, nu era mort. I-am spus bea apă. Câte degete sunt? Patru. Bun, nu are nimic. Zice băi frate, ce tare e asta. Ce e asta? Și îi explic, așa, așa și-mi zice am în cap că totul e ok, nu se vede pe tine, ești mult mai fresh. Da, nu am nimica. A ieșit, a făcut o melodie.

Lucian Boncu i-a furnizat cocaină și lui Florin Salam

De pe scenă făcea semn (cu capul, n.a.). Cântă, fu..ți gâtu mătii. Am stat mai mult în birou, decât în față. M-o pus dracu să-i arăt. I-am arătat cum se face, dar nu a învățat. Trebuie să fii chimist. Trebuie să știi cât o lași, apoi să pui. El o pus.. Vezi că e ulei, tu ai aruncat exact uleiul ăla”, a mai povestit Lucian Boncu.

În plus, Lucian Boncu ar fi fost și frunizorul de cocaină al lui Florin Salam. Acesta cumpăra drogul în cantități mai mari, de ordinul zecilor de grame, întrucât ar fi consumat cu întreaga lui formație.

Ce este cocaina la bong

Cocaina se fierbe cu bicarbonat de sodiu, după care se răcește brusc. Astfel, cocaina se separă de impurități. Apoi, bulgărele de cocaină format se pune pe un staniol găurit pus deasupra unei sticle de jumătate de litru cu apă, care este găurită și introdus un pai.

Se dă foc cocainei, iar consumatorul inhalează aburii cu drog. Prin această metodă, consumatorul ajunge să simtă instant efectele cocainei. Aceasta din rumă are o puritate mult mai mare, iar efetul este mult mai rapid decât dacă ar fi trasă pe nas.

Lucian Boncu i-a preparat lui Smiley cocaina la bong
Lucian Boncu i-a preparat lui Smiley cocaina la bong