WhatsApp introduce o funcție noua
WhatsApp introduce o funcție noua

WhatsApp va introduce o nouă funcţie. Această noutate este un așteptată de milioane de utilizatori. Despre ce este vorba, citiți în rândurile de mai jos.

WhatsApp introduce o nouă funcție. Despre ce este vorba

WhatsApp va introduce o nouă funcţie, care este eașteptată de milioane de utilizatori din lumea toată, scrie rtv.net. Se poate considera că platforma de socializare a făcut o adevărată revoluție prin noutatea adusă.

Utilizatorii aplicaţiei nu vor mai rata niciun mesaj. Serviciul de mesagerie mobilă va introduce o nouă funcţie, care permite citirea mesajelor mai târziu.

Mesajele WhatsApp vor putea fi citite mai tarziu cu o funcție speciala
Mesajele WhatsApp vor putea fi citite mai tarziu cu o funcție speciala

Ce aduce noua aplicație WhatsApp

Astfel, utilizatorii aplicaţiei nu vor mai rata niciun mesaj. Serviciul de mesagerie mobilă va introduce o nouă funcţie, care permite citirea mesajelor mai târziu.

În timp ce utilizatorii continuă să se concentreze asupra confidenţialităţii şi noilor termeni, a căror acceptare a fost amânată până pe 15 mai, WhatsApp propune noi caracteristici. Cea mai recentă idee este un instrument care va permite chiar şi celor mai distraţi să nu rateze niciun mesaj.

Cum se numește noua aplicație

Funcţia, care, după toate probabilităţile, va fi numită ”Citeşte mai târziu”, va permite marcarea mesajelor pentru a fi citite ulterior. Aplicaţia va trimite un memento, amintindu-le utilizatorilor de mesajele de citit.

Aplicaţia ar fi utilă mai ales pentru acele persoane care fac parte din grupuri în care conversaţiile sunt foarte active. Această funcţie ar oferi posibilitatea de a citi calm toate mesajele din urmă, după un simplu memento.

Când va fi disponibilă noua aplicație și cum o deschizi

Conform WABetaInfo, funcţia nu este încă disponibilă, dar va apărea în curând.

Pentru a putea fi folosită, trebuie selectat chatul dorit şi apăsat până se deschide meniul dedicat. În acest moment, putem alege opţiunea ”Citiţi mai târziu”, ceea ce va permite salvarea mesajele pentru a fi citite ulterior.

Telegram, pe primul loc în topul global al aplicaţiilor

Stângăciile în comunicarea WhatsApp şi sentimentul negativ din ce în ce mai accentuat al utilizatorilor faţă de Facebook, au propulsat Telegram pe primul loc al aplicaţiilor, după numărul de instalări.

De pe locul 9 în decembrie, controversa de amploare privind procesarea datelor personale ale utilizatorilor WhatsApp a propulsat Telegram pe primul loc în topul global al aplicaţiilor, realizat de Sensor Tower pentru luna ianuarie.

De câte ori a fost descărcat Telegram într-o lună

Telegram a fost instalată de 63 de milioane de ori în luna ianuarie, ceea ce reprezintă o creştere de 3,8 ori faţă de prima lună a anului trecut, devansând liderul de până acum al clasamentului, TikTok (şi, automat, WhatsApp). India este ţara în care Telegram a crescut cel mai mult, aceasta aducând 24% din numărul descărcărilor pe luna ianuarie.

Pe acelaşi val a urcat şi platforma Signal care a ajuns pe locul 3 la nivel global, deşi până acum nu a fost deloc prezentă în top 10.

VhatsApp a pierdut două locuri, de pe locul 3 a căzut pe 5

Cele două aplicaţii sunt mai populare în Google Play, unde ocupă primele două locuri, decât în App Store, unde Telegram este pe locul 4, iar Signal pe 10. Per ansamblu, însă, cele două ocupă locurile 1 şi 3.

Ca urmare, Facebook, WhatsApp şi Instagram au pierdut câte două poziţii în clasament. WhatsApp a căzut de pe locul 3, pe locul 5 în topul comun al celor două platforme mobile majore.