Viorel Lis este foarte bolnav
Viorel Lis este foarte bolnav

Viorel Lis se confruntă cu probleme grave de sănătate. Medicii n-au cum să-l mai ajute acum, pentru că nu este vaccinat anti-covid, iar fostul edil al Capitalei are dureri groaznice.

Viorel Lis are probleme mari de sănătate. Fostul edial are dureri groaznice 

Viorel Lis are probleme mari de sănătate, scrie antenastars.ro. Medicii n-au cum să-l mai ajute acum și trebuie să îndure dureri groaznice. Viorel Lis vrea să maeargă la doctor după ce se vaccinează împotriva covidului.

Viorel Lis se confruntă cu noi probleme de sănătate. Fostul edil al Bucureștiului spune că abia mai poate merge din cauza afecțiunii de care suferă.

Viorel Lis vrea sa dea o petrecere dupa ce trece pandemia
Viorel Lis vrea sa dea o petrecere dupa ce trece pandemia

Viorel Lis nu se mai poate deplasa normal

Astfel Viorel Lis a avut parte de clipe foarte grele în ultima perioadă din cauza stării sale fizice. Acesta a declarat că nu se simte bine și că se confruntă cu o semi-pareză în zona picioarelor, care îi îngreunează considerabil deplasarea.

Din fericire, soţia sa, Oana Lis, este tot timpul lângă el și se asigură că dispune de tot ce are nevoie pentru a-i face viața mai frumoasă.

Viorel Lis are dureri mari de picioare

Nu pot să petrec din mai multe motive. În primul rând, și mie, și Oanei, ne este frică de acest virus, Covid, și în al doilea rând, am unele probleme de sănătate. Sunt bine, dar am probleme, am un fel de semi-pareză, trebuie să mă duc la un doctor, ori să mă opereze, ori să fac recuperare.

Este la picioare, am dureri groaznice și merg foarte greu, câteodată nici nu pot să merg. Oricum, ce este bine pentru mine, e că o am pe Oana lângă mine, care nici nu mă așteptam să fie atât de aproape de mine și să am atâta ajutor din partea ei”, a declarat Viorel Lis.

Viorel Lis așteaptă să se vaccineze ca să poată merge la doctor

Viorel Lis mai spune că nu își poate face nicio intervenție chirurgicală până nu se vaccinează împotriva Covid-19, fiind programat la începutul lunii martie pentru imunizare.

În plus, nici rezultatul analizelor nu este unul mulțumitor. ”Am o fată care este plecată în America, un băiat care e la casa lui, deci cam pe Oana o am, singură. Oana este lângă mine din toate punctele de vedere.

Viorel Lis vrea să facă o petrecere după ce se termină pandemia

Când se termină pandemia, vreau să-mi fac o zi, dar cred că atunci când fac 8 ani, pardon, 80 de ani.

Am probleme, în sensul că am făcut analizele, sunt destul de urâte și am două posibilități, dar nu pot să fac nimic până când nu fac vaccinul, pentru că mi-e frică și mie, și Oanei, de Covid și vaccinul îl fac la începutul lui martie!”, a mai spus Viorel Lis.