Alina Puscau, actrita din Romania care a avut o relatie cu Vin Diesel, se marita
Alina Puscau, actrita din Romania care a avut o relatie cu Vin Diesel, se marita

Bat clopote de nuntă în showbizz-ul din România. Frumoasa Alina Pușcău, care a fost iubita celebrului Vin Diesel, se mărită și o face în mare secret! Nimeni nu știe cine este alesul inimii sale, nici măcar părinții ei! Mama modelului s-a rugat cu cerul și pământul de ea să-i spună cu cine se mărită.

Alina Pușcău, actrița din România care a avut o relație cu Vin Diesel, se mărită

Frumoasa actriță s-a decis să se așeze la casa ei, alături de un american…de treabă.Cam atât se știe despre el, deoarece bruneta focoasă nu a vrut nici în ruptul capului să spună despre cine este vorba. Vin Diesel nu este cu siguranță, deoarece a spus că alesul inimii sale nu este chiar actor, dar face de toate.

Actrița a fost invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a venit cu marele anunț. Pleacă în Statele Unite ale Americii, acolo unde se va mărita, își va lua cetățenia și va trăi până la adânci bătrâneți, alături de soțul ei misterios.

Nunta va avea loc în Statele Unite ale Americii

”E mai frumos să fie surpriză pentru toată lumea. Nu spun acum. Mama tot îmi spune să îi spun cine e. La momentul potrivit o să vadă. M-a pus să îi promit că mă mărit anul ăsta. Mama e cool, e de gașcă, e cea mai bună prietenă a mea. El are de toate. Este un băiat de succes. Tatăl lui este scriitor, iar este nu chiar actor, face de toate. Am auzit că nu mai trebuie să stau în carantină acum. O să fie super”, a declarat Alina Pușcău la Pro TV.

Se pare că la insistențele mamei sale, actrița a cedat și i-a spus cu cine se mărită, deoarece a spus în emisiunea de la Pro TV că i-a cunoscut deja familia.

”E de încredere”

”Nu vreau să dau detalii, e de încredere. E un băiat extraordinar. Nu a fost în România (n.r. nu a fost niciodată în România). Da (n.r. i-a cunoscut familia). M-a cerut de câteva ori de soție, dar nu am fost pregătită. Acum sunt. O să te invit la nuntă, nu o să fie în România. Nu pot să dau detalii (n.r. dacă iubitul ei e din America). Are de toate (n.r. casă cu vilă și piscină).

Chestia asta vine din copilărie, aveam un tipar familiar. Am avut așa, o frică. Când am fost cerută, am terminat relația. Mi-a fost frică de mine, să merg pe drumul ăsta. Eram ca un bărbaat, credeam că stau în cușcă, că nu mai pot să ies. Acum m-am redescoperit pe mine, la 39 de ani”, mai spunea actrița.