Criminalistul Tudorel Butoi aruncă bomba. Nimeni nu a murit de coronavirus
Criminalistul Tudorel Butoi aruncă bomba. Nimeni nu a murit de coronavirus

Cel mai mare criminalist din România, Tudorel Butoi, face lumină în epidemia de coronavirus. Acesta susține că în România nu există morți de covid. de ce spune asta celebrul investigator, citiți în articolul e mai jos.

Teorie șoc. Tudorel Butoi susține că, legal, nimeni nu a murit de coronavirus în România. De ce?

Prof. Univ. Dr. Tudorel Butoi, cel mai mare criminalist român susține că pentru a fi declarat decesele de covid-19 trebuia să avem autopsii pentru fiecare deces, scrie oficialmedia.com.

De mine nu scapă nimeni. Pe profesorul Butoi nu-l poți prosti. De ce nu ai respectat codul de procedură penală, art. 185 și nu ai făcut autopsia legală? Punct. De aici încolo nu ai ce să discuți cu mine. Este o nerespectare a legii grosieră și trebuie să răspunzi”, spune criminalistul Tudorel Butoi.

Legal, nimeni din Romania nu a murit de coronavirus
Legal, nimeni din Romania nu a murit de coronavirus

Fără autopsie, nimeni nu a murit de coronavirus în România

Fostul polițist spune că în afara unei autopsii, din punct de vedere legal, nu poți declara nici măcar un deces cauzat de virusul ucigaș.

În lipsa acestor autopsii, care să arate că persoana respectivă de decedat din cauza coronavirusului, totul este doar o ”înțelegere între oameni particulari”.

Nicăieri în lume nu s-au făcut autopsii celor decedați de coronavirus

Criminalistul nu ia în calcul că nicăieri în lume nu s-au făcut autopsii celor decedați de coronavirus. ”Dar pe mine nu mă interesează, mă interesează de ce nu s-a făcut în țara mea. Codul de procedură penală este lex loci, adică lege aplicată locului aici la mine.

Și o indicație nu răstoarnă legea. Întrebați orice repetent de la facultățile de drept c-a învățat despre supremația legii. Aveau lege internă și în cap înțelepciune. Nu minte, că minte au mulți în cap. Ai înțelepciune. Și din două retururi ca la tenis ai zdrobit toată pledoaria aceasta a ta”, a mai declarat Tudorel Butoi.

S-a mers pe cutuma internațională

Autopsiile legale se fac în condiții absolut speciale care exclud orice fel de contaminări. Art 185 mă obligă să fac autopsii penale aici la mine în țară. Dar pentru asta trebuia să ai oameni înțelepți care să răspundă trendului acesta despre care îmi vorbești și să le spună faceți la voi, noi avem lege care ne obligă să facem autopsii legale să vedem și noi fiecare om de ce și-a dat sufletul și veniți dacă vreți colegial să vedeți unde facem noi autopsiile.

A fost o cutumă internațională, înțelegeri între oameni particulari, care din trei doctori ai cinci păreri, din cinci juriști ai 11 interpretări, ăștia sunt oameni particulari”, mai declară Prof. Univ Dr. Tudorel Butoi.

Cel mai mare criminalist face lumină. Nu există morți de covid în România