Bill Gates, previziuni despre finalul pandemiei
Bill Gates, previziuni despre finalul pandemiei

Bill Gates a anunțat când se va sfârși pandemia de coronavirus. Când lucrurile vor reveni la normal, citiți în articolul de mai jos.

Biil Gates, predicții despre sfârșitul pandemiei. Când se va întâmpla asta

Bill Gates a anunțat când se va sfârși pandemia de COVID-19, scrie rtv.net. Când lucrurile vor reveni la normal, citiți în rândurile ce urmează.

Până în vara anului 2021, lucrurile vor reveni la normal. Până în 2022, în țări precum Spania și Statele Unite vor putea organiza evenimente majore„, a anunțat miliardarul filantrop.

Bill Gates a vorbit despre sfarsitul pandemiei de covid
Bill Gates a vorbit despre sfarsitul pandemiei de covid

Omenirea va depăși efectele dramatice ale pandemiei

De asemenea, fondatorul Microsoft anunţă că ”vom depăși în mare măsură cele mai dramatice efecte ale pandemiei”.

De curând vaccinat cu serul Moderna împotriva coronavirusului, filantropul și cofondatorul Microsoft, Bill Gates, a vorbit cu jurnaliștii spanioli de la El Pais despre lansarea celei mai recente cărți scrisă de el: ”Cum să eviți un dezastru climatic”.

De ce depinde revenirea la normalitate

Întrebat când crede că va lua sfârșit pandemia, Bill Gates a spus că prevede că până în 2022, odată cu vaccinarea masivă a majorității populației planetei, ar trebui ca mapamondul să blocheze răspândirea coronavirusului și, implicit, va avea loc întoarcerea la normalitate.

Până în vara anului 2021, lucrurile vor reveni la normal și, până în 2022, în țări precum Spania și Statele Unite vor putea organiza evenimente majore. Vom depăși în mare măsură cele mai dramatice efecte ale pandemiei”, a spus Bill Gates.

Pandemia va face pasul înapoi în vara anului viitor

Predicțiile cofondatorului Microsoft sunt similare cu ale mai multor specialiști în sănătate. Întrebat pe același subiect de postul francez France Inter, epidemiologul Didier Pittet a prezis, de exemplu, pe 18 februarie, o revenire treptată la activitățile obișnuite în lunile următoare, spunând că ”pandemia va lua sfârșit în vara anului 2022”.

De asemenea, în cadrul interviului, Bill Gates, a subliniat că există, în continuare, inegalități între țările sărace și cele bogate în privința vaccinării.

Unele țări vaccinează lent

În acest moment există un decalaj mare. Cantitatea de vaccin din țările bogate este foarte mare, chiar și în comparație cu țările cu venituri medii precum Brazilia și Africa de Sud, care au suferit foarte mult din cauza epidemiei, dar care continuă să vaccineze într-un ritm lent”, a spus Bill Gates.

Întrebat despre creșterea mișcărilor anti-vaccin pe rețelele de socializare, unele dintre acestea acuzându-l chiar că ar fi responsabil de implantarea unor cip-uri, odată cu vaccinarea, Bill Gates a spus că el consideră că pandemia ”îi face pe oameni să caute răspunsuri simpliste”.

Ce trebuie să realizeze omenirea

Problema devine foarte gravă dacă acest lucru îi face pe oameni să creadă că purtarea unei măști sau administrarea unui vaccin nu este importantă”, a adăugat Bill Gates.