O femeie moarta a fost spanzurata, in Iran
O femeie moarta a fost spanzurata, in Iran

Scene de groază au avut loc într-o închisoare din Iran, acolo unde o femeie moartă a fost spânzurată! Femeia a stat la coadă pentru a fi executată, iar înaintea ei și-au pierdut viața 16 bărbați. Când mai avea puțin până să fie executată, aceasta a căzut moartă la pământ.

O femeie moartă a fost spânzurată, în Iran

Caz șocant în iran, acolo unde o femeie în vârstă de 26 de ani din Iran, mama unui copil, a fost condamnată de pedeapsa capitală, după ce și-a ucis soțul, angajat în Ministerul de Interne din Iran. Bărbatul era cunoscut ca fiind foarte violent. Obișnuia să-și bată soția, dar și fiica.

Așa s-a întâmplat și la ultimă ceartă care a apărut în familia respectivă, numai că Zahara Ismaili, în varsta de 26 de ani, nu a mai suportat corecțiile fizice ale partenerului de viață, ci a ripostat. Bărbatul a fost cel care a fost victimă de data aceasta, fiind declarat mort.  Zahara Ismaili a declarat anchetatorilor că soțul ei ar fi încercat să o violeze.

O femeie moarta a fost spanzurata, in Iran
O femeie moarta a fost spanzurata, in Iran

A murit la coadă

Apărătoarea femeii a susținut în instanță că a fost legitimă apărare, dar instanța a găsit-o vinovată de crimă și a condamnat-o la pedeapsa capitală. Femeia a fost trimisă la închisoarea Rajai Shahr, la vest de Teheran, unde urma să fie executată.

Chiar în ziua execuției, femeia de 26 de ani a fost nevoită să urmărească execuția a 16 bărbați care se aflau în fața ei la rândul pentru eșafod. Inima femeii nu a mai rezistat, așa că tânăra s-a prăbușit la podea și a murit. Conducerea închisorii nu s-a mulțumit cu faptul că femeia era deja decedată.

Soacra femeii a avut loc în primul rând

Directorul închisorii a decis, totuși, să meargă mai departe cu execuția, așa că au spânzurat corpul lipsit de viață al femeii, doar pentru a da satisfacție soacrei sale, prezentă la eveniment și extrem de îndurerată de dispariția timpurie a fiului ei. Chiar aceasta a fost cea care a tras scaunul pe care era atârnat corpul deja neînsuflețit doar pentru a-și vedea nora atărnând în ștreang chiar și pentru câteva secunde.

„Certificatul sau de deces stipuleaza atacul de cord drept cauza a mortii dupa ce, ieri (saptamana trecuta-n.red), 16 barbati au fost spanzuarti sub privirile sale. Inima Zahrei s-a oprit inainte sa fie dusa la esafod. Au spinzurat corpul sau fara viata, iar mama victimei a fost cea care a rasturnat scaunul de sub picioarele ei pentru a avea prilejul de a-si vedea nora atarnand in lat chiar si pentru cateva secunde”, a scris avocata pe Facebook.