Simona Halep a spus cum scăpăm de pandemie
Simona Halep a spus cum scăpăm de pandemie

Simona Halep și-a luat inima-n dinți și s-a dus să se vaccineze. Sportiva a recunoscut că a avut emoții, dar imediat după ce a ieșit de la Institutul Cantacuzino a stat de vorbă cu jurnaliștii și a spus de ce a ales să se vaccineze.

Simona Halep a spus cum scăpăm de pandemie

Jucătoarea de tenis a avut coronavirus, anul trecut, și a recunoscut că a avut simptome ușoare. Totuși, nu vrea să mai treacă prin această experiență, așa că a ales să se vaccineze.

Simona Halep speră să se vaccineze cât mai multă lume, pentru a scăpa mai repede de pandemia de coronavirus. ”Sunt bine, am avut un pic de emoţii. Îmi doream (n.r. – vaccinarea), dar, bineînţeles, au fost emoţii. Am venit cu sufletul deschis şi sunt foarte bine. Am făcut vaccinul Pfizer.

Simona Halep a spus cum scăpăm de pandemie
Simona Halep a spus cum scăpăm de pandemie

”Sper că tot mai mulţi oameni să se vaccineze”

Simona Halep a spus cu ce ser s-a vaccinat”Sper să n-am niciodată reacţii adverse”
Consider că e spre binele tuturor acest vaccin şi, de aceea, am şi hotărât să-l fac. E bine pentru noi, pentru sănătate. Sper că tot mai mulţi oameni să se vaccineze. Am primit şi flori, mă bucur că am venit aici, s-au ocupat foarte bine. Trebuie să fac şi rapelul. Mă linişteşte acest lucru, sunt mai în siguranţă cu acest vaccin. O să încerc să mă protejez cât pot de mult. Sper să n-am niciodată reacţii adverse.

Dacă e singura modalitate să scăpam de această pandemie (n.r. – vaccinarea), e un lucru potrivit să ne facem vaccinul, dar fiecare decide pentru el. Sfatul meu e să facem vaccinul. În plan e să joc în Dubai acum. Sunt în recuperare şi sper să fiu prezentă acolo”, a declarat Simona Halep.

Se pregătește pentru turneul din Dubai

Sportiva în vârstă de 29 ani a beneficiat astfel de decizia luată de Guvernul României, care a inclus sportivii olimpici în etapa a II-a a vaccinării. După cum se știe, Simona Halep va face parte din delegaţia României, în acest an, la Jocurile Olimpice de la Tokyo (23 iulie – 8 august).

Simona Halep se pregătește intens pentru următorul turneu de tenis, care va avea loc pe data de 7 martie. Va participa la Dubai Duty Free Tennis Championships, dotat cu premii în valoare de 1,835,490 de dolari.