Accident ingrozitor in Bucuresti
Accident ingrozitor in Bucuresti

Accident groaznic în București. Două fetițe au murit după ce au fost spulberate de un autoturism. Cum s-a întâmplat tragedia, citiți în articolul de mai jos.

Accident groaznic în București. Două fetițe au murit spulberate de un autoturism

Accident groaznic în Capitală după ce două fetițe au murit după ce au fost spulberate de un autoturism, scrie stirileprotv.ro.

O fetiţă de şase ani și una de 14 ani au murit într-un accident cumplit produs pe o stradă din sectorul 2 din Capitală. O șoferiță a pierdut a controlul mașinii, a intrat într-un stâlp, apoi în gardul unei case, rănindu-le pe cele două fete.

Martorii la tragedie i-au agresat pe vinovati

Martorii la tragedie i-au agresat pe vinovati

Martorii au sărit pe șoferița vinovată

Fata de 14 ani a fost dusă în stare gravă la spital, iar medicii de la Spitalul ”Grigore Alexandrescu” au declarat decesul. Este cea de-a doua victimă a unui accident îngrozitor, produs sâmbătă după-amiază în cartierul Andronache, din București.

După ce au văzut imaginile de coşmar, martorii s-au năpustit asupra femeii aflate la volan şi asupra pasagerului aflat în maşină cu care s-au luat la ceartă.

Ambele fetițe au ajuns la spital în stare gravă, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru ele

De asemenea, la faţa locului au intervenit mai multe echipaje de Ambulanţă şi Poliţie. Medicii le-au transportat de urgenţă pe cele două fetiţe la spitalele Floreasca și Grigore Alexandrescu, ambele în stare gravă. Din păcate, copila de şase ani a decedat și ea.

În jurul orei 15:40, Brigada Rutiera a fost sesizata prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc pe strada Mentiunii.

Șoferița a pierdut controlul volanului și a intrat într-un stâlp

Din primele informaţii, conducatorul unui autovehicul care se deplasa pe str. Mentiunii ar fi pierdut controlul asupra directiei de mers şi a intrat in coliziune cu un stâlp iar din impact autovehiculul a fost proiectat în gardul unui imobil unde a accidentat doi minori care au fost transportati la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

După producerea accidentului rutier, atât conducătorul auto cât şi pasagerul au fost transportati la spital pentru îngrijri medicale. Se efectuează cercetarea la fata locului în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi condiţiilor producerii accidentului rutier.

Martorii i-au bătut pe șoferiță și pasagerul din dreapta

Urmare evenimentului rutier, mai multe persoane ar fi exercitat violenţe asupra conducătorului auto şi pasagerului, fapt pentru care în cauză se desfăşoară cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere şi lovire sau alte violenţe.

Cercetările sunt efectuate de Secţia 7 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2”, arată un comunicat de presă al Brigăzii Rutiere, conform news.ro.