Selly, petrecere cu zeci de invitați in plina pandemie
Selly, petrecere cu zeci de invitați in plina pandemie

Selly, chef cu zeci de persoane, băutură şi manele în plină pandemie. Cine i-a cântat până în zori, citiți în articolul de mai jos.

Selly, chef cu șampanie scumpă și maneliști. Dedicațiile au curs gârlă

Selly a comis-o grav de tot, scrie rtv.net. A făcut chef cu zeci de persoane, băutură şi manele în plină pandemie. Cine i-a cântat până în zori celebrului vlogger.

Selly împlineşte, pe 28 februarie 2021, 20 de ani, dar și-a făcut ziua de naștere mai înainte printr-un chef de pomină, pe ritmuri de manele. De asemenea, șampania scumpă a curs din belşug.

Selly a încălcat regulile sanitare din timpul pandemiei de coronavirus

Chiar dacă ne aflăm în plină pandemie, la petrecerea aniversară a bloggerului au participat zeci de persoane. Toţi membrii 5Gang au petrecut alături de Adrei Şelaru, alias Selly.

Invitaţi de onoare au fost nimeni alţii decât celebrii manelişi Tzancă Uraganu şi Costel Biju, care i-au făcut lui Selly dedicaţie după dedicaţie.

Selly a apărut pe TikTok alături de Tzancă Uraganu

La mulţi ani pentru Selly al nostru”, a spus Tzancă Uraganu înainte de a începe să cânte melodia ”Sunt Johnny Nebunu”, melodie care a fost pe placul lui Selly şi a întregii audienţe.

Cu paharul în mână, cunoscutul vlogger a dansat pe ritmurile celebrei manele a lui Tzancă. Momentul a fost imortalizat de mai mulţi invitaţi la petrecere, apoi postat pe TikTok.

Selly ar încerca să-și facă publicitate pe spatele lui Tzancă Uraganu

Dat fiind faptul că, în ultima vreme, Selly nu a reuşit să mai prindă niciun loc în trending, putem presupune că încearcă o apropiere şi o lovitura de imagine prin asocierea cu manelişti cu mare succes în această perioadă pe YouTube. Tzancă Uraganu este, fără doar şi poate, un personaj cu succes răsunător.

Andrei Şelaru s-a remarcat nu doar prin vloggurile care au mii de urmăritori, dar şi prin faptul că, după ce a luat Bacul cu note foarte mari, a declarat public că îşi doreşte să reformeze educaţia din România. La acel moment, a intrat în dizgratia anumitor specialiști din educație, după ce a dezvăluit într-un material că sistemul de învățământ din România nu îi pregătește pe tineri pentru viață.

Banii nu sunt o problemă pentru Selly

Acum, însă, pare să se abată de la principiile lui, organizând, în plină pandemie, petreceri cu manele si bautura scumpa, fără respectarea niciunei norme sanitare. Într-un interviu din vara anului 2020, vloggerul mărturisea că nu se mai raportează la bani. ”Am reușit să fac suficienți bani încât să nu mai văd banii ca pe o problemă.

Am ajuns la un nivel, nu o spun cu aroganță, în care banii nu mai reprezintă un obiectiv. Îmi doream să am bani pentru că îți oferă o anumită libertate, pentru a putea refuza lucruri care nu-mi plac. Multă lume crede că banii îți aduc fericirea, nu e așa, dar lipsa lor îți va aduce multe greutăți”, spunea, la acea vreme, idolul tinerei generaţii, care va mai pierde din popularitate din cauza chefului cu maneliști.