Lidia Buble s-a cuplat cu un baiat de oras
Lidia Buble s-a cuplat cu un baiat de oras

Acesta este cel mai nou cuplu din showbiz. Incredibil cu cine s-a cuplat Lidia Buble. Artista se pare că a uitat de Răzvan Simion și a ieșit cu noul iubit în oraș.

Cel mai nou cuplu din showbiz. Cu cine s-a cuplat Lidia Buble

Cel mai nou cuplu din showbiz. Incredibil cu cine s-a cuplat cântăreața Lidia Buble după despărțirea dureroasă de omul de televiziune, Răzvan Simion, scrie spynews.ro.

Astfel, cântăreața Lidia Buble s-a întâlnit în oraş cu nimeni altul decât cu Cobra Tate, fratele fostului iubit al Biancăi Drăgușanu, Tristan Tate. Cei doi au petrecut ore bune împreună.

Cobra Tate a iesit in oras cu Lidia Buble
Cobra Tate a iesit in oras cu Lidia Buble

Cei doi amorezi au venit și au plecat fiecare cu mașina lui

Cei doi au venit și au plecat separat, ceea ce poate induce ideea ca nu au vrut să fie suprinși împreună în afara restaurantului de lux unde au petrecut momente frumoase.

Artista a ales o ținută extrem de elegantă pentru întâlnirea cu Cobra Tate. Aceasta a purtat o rochie neagră, în bretele, peste genunchi, ținuta fiind combinată cu o haină în aceeași nuanță, împreună cu o pălărie la care nu a vrut să renunțe nici în interiorul restaurantului.

Cei doi păreau îndrăgostiți unul de celălalt

De asemenea, martorii din restaurant au precizat că în tot timpul pe care l-au petrecut împreună, Lidia Buble și Andrew Tate au fost foarte zâmbitori, se uitau galeși unul la altul și păreau că se bucură nespus de timpul petrecut împreună.

Pe de altă parte, Lidia Buble a rupt tăcerea despre Răzvan Simion, după câteva luni bune de la despărţire. Cei doi şi-au încheiat povestea de dragoste, care a durat cinci ani, iar artista nu a făcut nicio declaraţie pe acest subiect până acum, când a dezvăluit că încă îl mai iubeşte pe moderatorul de la Neatza.

Cu ceva timp în urmă, Lidia Buble spunea că îmcă îl mai iubește pe Răzvan Simion

Cu riscul de a fi mâine pe prima pagină în toate tabloidele, dar îmi asum și știți că sunt sinceră și nu am ce să ascund. Da, încă îl iubesc pe Răzvan, însă nu în modul în care poate vă imaginați voi. S-a transformat într-o prietenie, nu știu. Este o altfel de dragoste.

Este managerul meu și omul care mă susține cel mai mult în cariera mea și pe drumul pe care eu am ales să merg și căruia vreau să-i mulțumesc din suflet. Chiar pregătim niște proiecte super faine și curând vine și piesa nouă”, spunea Lidia Buble cu ceva timp în urmă pe pagina proprie de Instagram.