Oamenii sunt legati ca animalele
Oamenii sunt legati ca animalele. Sursa foto: turnulsfatului

Povești de groază de la ATI Sibiu. Un medic care a muncit pe secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean Sibiu face dezvăluiri halucinante. ”Oamenii nu mor de COVID, mor asfixiați, sedați. E abator. Ne omorâm între noi”.

Ce se întâmplă în secția ATI Sibiu. Oamenii sunt omorâți de vii. Povești de groază ale unui medic care a lucrat acolo

Povești de groază de la ATI Sibiu, unde la secția de Terapie Intensivă ar fi un adevărat abator unde românii sunt uciși pur și simplu, scrie turnulsfatului.ro. Un medic care a lucrat pe secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean Sibiu a făcut dezvăluiri halucinante despre ce se întâmplă cu pacienții care nu mai pot respira.

Medicul sibian a oferit un interviu în care nu a dorit să își divulge identitatea, însă în cazul unei anchete acesta va da declarații procurorilor. Declarațiile făcute de cadrul medical despre adevărul din spatele ușilor închise de la ATI sunt ÎNFIORĂTOARE.

Pacientii covid ar fi omorati la ATI Sibiu
Pacientii covid ar fi omorati la ATI Sibiu

Sedarea în insuficiența respiratorie este egală cu crima 

Astfel, toți pacienții care suferă de insuficiență respiratorie sunt sedați încă din primele ore. Medicul este de părere că toate aceste decese trebuie răzbunate și susține că și el, la rândul său, a omorât oameni.

Nu vreau să crezi că vreau să salvez lumea. Nu vreau, pentru că nu pot. Dar am nevoie de ajutor, pentru că am fost acolo, am văzut și mă doare. Nu-mi poate spune nimeni că nu e așa și vor mai fi și alții care vor intra și nu vor mai ieși în viață. Acești oameni trebuie răzbunați. Aceste decese trebuie răzbunate prin aflarea adevărului. Măcar alții și alții să nu pățească la fel. De undeva trebuie să se înceapă”, își începe medicul mărturisirea.

Omul care este sedat în timp ce suferă de insuficiență respiratorie moare

Pe un om cu insuficiență respiratorie dacă îl sedezi, moare. Pentru că în insuficiență respiratorie nu se dă de dormit și seara. Da, oamenii se omoară. Și eu am omorât oameni, pentru că am lucrat acolo.

Chiar dacă din toate puterile mele am încercat să fac totul să nu încarc acele seringi cu sedare. Salvatorul nu poate fi criminal, el trebuie să salveze vieți. Ce am văzut eu nu poate fi închipuit de o viață de om. Am văzut oameni care efectiv mor de vii. Ei practic nu mor de COVID, mor de clostridium, mor asfixiați, mor sedați” , povestește acesta.

De la axfisiere omul devine agitat, astfel că pacienții sunt legați de mâini și de picioare

Mărturia medicului este de groază. Pacienții sunt legați de pat, de mâini și de picioare, în momentul în care nu mai pot respira și încep să se agite. Din acest motiv, pacienții au pielea de pe mâini ruptă.

Se întâmplă. Din cauza CPAP-ului, inspirul și expirul omului nu se activează, nu mai are aer și omul se asfixiază și devine agitat. Când devine agitat, îl sedează. Au fost cazuri când din disperare că rămân fără aer, au devenit agitați și și-au rupt branulele, legăturile. Dar de aici, să-i sedezi până la moarte, să-i răstignești ca pe vite și să-i legi de paturi e cale lungă. În plus, pe toți îi pun pe poziția pe spate, care poziție pe insuficiență respiratorie poate fi letală”, spune cadrul medical.

Nu se moare de COVID. Crima trebuie oprită

Există COVID, dar în Sibiu nu se moare de COVID. Dacă tot ajung oameni în acel modular pe care l-a pus Arafat, sunt convins că atunci când a plecat a dat dispoziții să fie totul în regulă. Eu nu zic că sistemul e de vină, ci oamenii din sistem. Clar. Sistemul e super OK, noi, oamenii din sistem nu suntem OK.

Această crimă, și știu ce spun, trebuie oprită. Acel modular e făcut ca terapia să rămână terapie, să se poată duce bolnavii cronici, iar dacă în acest modular se omoară cu zile, atunci ce rol mai are? Abator e puțin spus. Niciodată nu am crezut că noi, oamenii, ne omorâm între noi” , adaugă medicul.