Maria Constantin și-a pus silicoane
Maria Constantin și-a pus silicoane

Maria Constantin și-a pus silicoane și este foarte mândră de ”bijuteriile” sale din sutien! Vestea a ajuns și la fostul ei soț, cu care a fost până de curând la cuțite. Ce i-a transmis bărbatul, citiți mai jos.

Maria Constantin și-a pus silicoane

Maria Constantin și Ciprian Tapota au trăit o frumoasă poveste de dragoste, care s-a transformat însă într-un adevărat coșmar. Ea susține că a suportat bătăi crunte, iar el a acuzat-o că l-a furat.

După ce s-au certat ani de zile, de la distanță, după separare, acum cei doi au ajuns la un acord, de dragul copilului lor de 12 ani. Ciprian Tapota a trecut și peste furtul de care o acuza pe frumoasa blondină.

Ciprian Tapota a văzut pozele cu noul bust al fostei sale soții

”Maria a plecat de acasă într-o seară în care eu și familia mea eram la un eveniment. Când a plecat, a luat și o parte din costumele mamei mele, precum și o parte din galbenii familiei. Ea și dorește scandal, altfel nu se ajungea aici! Ar trebui să se gândească la faptul că, peste ani, copilului îi va fi rușine să o privească-n ochi pentru că a făcut ce a făcut.

Aparițiile acestea nu îi fac deloc cinste! Fosta mea soție nu mai e decentă! Eu îmi doresc să se gândească mai mult la copilul nostru”, dezvăluia Tapota, în urmă cu opt ani, pentru gorjdomino.ro.

”Acum ne înțelegem bine”

Cei doi au decis să îngroape securea războiului, de dragul fiului lor. I-a transmis chiar și un mesaj frumoasei blondine, după ce a văzut pozele cu noul ei decolteu. “Să fie sănătoasă! Să facă ce vrea ea. Acum ne înțelegem bine, asta e, la urma-urmei, suntem oameni. Maria îl vizitează pe băiat, nu este indiferentă. Avem un copil împreună, trebuie să ne înțelegem de dragul lui”, a declarat bărbatul pentru Playtech.ro.

Maria Constantin și-a anunțat fanii de pe rețelele de socializare despre noile ”achiziții”. “Pentru că mâine este ziua mea, am decis că a venit momentul să mă las pe mâna celui mai bun doctor de chirurgie plastică, doctorul Pascal Dameh, și să îmi rezolv complexul pe care îl aveam, așa că am decis împreună că cea mai bună variantă ar fi implantul mamar”, a anunțat vedeta.