Laurette a fost agresata de un barbat intr-o camera de hotel
Laurette a fost agresata de un barbat intr-o camera de hotel

Coșmarul trăit de Laurette. Vedeta a povestit momentele de groază prin care a trecut. Aceasta a dezvăluit că agresorul a băgat-o cu capul în closet.

S-a întâlnit Laurette cu bărbatul în camera de hotel pentru a întreține relații intime? Ce spune vedeta

Coșmarul trăit de Laurette. Vedeta a povestit cum a fost agresată și motivul pentru care s-a aflat în camera de hotel cu agresorul.

Laurette Attindehou a trăit un adevărat coșmar în seara de 9 martie. Vedeta credea că a descoperit dragostea vieții în persoana lui Marcel T., un brașovean de 44 de ani și care s-a dovedit că era și însurat.

Laurette a fost batuta intr-o camera de hotel
Laurette a fost batuta intr-o camera de hotel

Laurette a făcut dezvăluiri despre ce a pățit

După zile în care presa a tot speculat, celebra mulatră din showbiz-ul românesc a venit cu dezvăluiri din seara groazei. Vedeta și-a dat întâlnire cu brașoveanul de 44 de ani în hotelul Palace de pe Lipscani, acolo unde avea să trăiască cele mai groazncie momente din viața ei.

Astfel, cel care promitea să fie o partidă bună, s-a dovedit a fi un monstru în adevăratul sens al cuvântului. Frumoasa mulatră crede că dacă era mai slabă de îngeri avea să își găsească sfârșitul în acea cameră de hotel.

Brașoveanul a tot conversat cu Laurette și s-a arătat interesat să o cunoască

Acest domn îmi trimite mesaje din ianuarie, din care dorește să mă cunoască. Ne-am mai întâlnit cu două zile înainte, dar s-a comportat frumos.

Nu m-aș fi gândit că ar putea să mă agreseze fizic. Dacă mă pierdeam cu firea, nu cred că reușeam să mai ies din camera aceea în viață. Dacă Poliția venea cu două minute mai târziu cred că eram moartă”, a povestit încă șocată Laurette.

Omul s-a transformat într-un canibal. Era plin de sânge la gură 

Conform detaliilor femeii, bărbatul s-a comportat frumos până să ajungă în camera de hotel. Acolo s-a transformat total. ”Acolo omul s-a schimbat total. Mi-a cerut ceva, eu nu am fost de acord. Și a zis: de ce crezi că ai venit aici tu? Și de aici a început. A început să mă lovească, m-a tras de păr până la baie ca să mă bage cu capul în wc.

El era peste mine și m-am târat spre ușă și strigam ca disperata: mă omoară, mă omoară! Omul era plin de sânge la gură ca un canibal, că mă mușcase de mâna! Eu am mâna umflată, m-au trimis la Floreasca la spital”, a declarat Laurette.

Laurette susține că nu s-a dus în camera de hotel pentru a întreține relații intime

Pe de altă parte, Laurette strigă sus și tare că nu s-a dus în camera de hotel pentru a întreține relații intime cu brașoveanul, cu atât mai puțin contra unei sume de bani.