De ce nu a incaruntit Victor Piturca, la 64 de ani
De ce nu a incaruntit Victor Piturca, la 64 de ani

Mulți români se întreabă de ce nu a încărunțit fostul fotbalist Victor Pițurcă, la 64 de ani! Fostul selecționer al României se află într-o formă de invidiat și acum a spus cum se menține tânăr, care este, de fapt, secretul său.

De ce nu a încărunțit Victor Pițurcă, la 64 de ani

Victor Pițurcă este o figură foarte cunoscută în fotbalul din România. A fost antrenorul naționalei de fotbal în mai multe rânduri și cunoaște foarte bine fenomenul fotbalistic din România, chiar dacă în prezent este liber de contract.

Timpul a fost foarte blând cu fostul selecționer al României, iar cariera sa de fotbalist profesionist se vede că l-a disciplinat foarte bine. A recunoscut că face eforturi pentru a arăta așa bine, pentru vârsta lui.

Este liber de contract, dar face sport regulat

Chiar dacă este liber de contract acum, Victor Pițurcă nu a renunțat niciodată la antrenamentele fizice. În plus, a spus pentru playsport.ro și ce mănâncă. Fostul fotbalist a spus că el nu consumă decât fructe și legume proaspete, de la propria sa fermă.

”Eu nu consum decât fructe și legume de la ferma mea, carne, ouă și lapte de țară și m-am lăsat de fumat de tânăr. În plus, am grijă să fac sport regulat. Iar faptul că nu am încărunțit așa de tare să știți că e genetic, mama este așa”, a dezvăluit Pițurcă.

Legat de faptul că i se spune ”Satana”, dar și pentru că s-a făcut foarte multe glume pe seama sa legate de faptul că ar fi făcut un ”pact cu Diavolul” pentru a se menține bine, Pițurcă a reacționat prompt.

”Aceste povești nu-și au rostul nici măcar în glumă”

”Nu doar că e o prostie, dar mă și deranjează teribil treaba asta, pentru că eu am fost crescut într-un anume fel. Eu când eram copil, de exemplu, nu mă culcam niciodată până nu spuneam rugăciunea ‘Înger, îngerașul meu’. Așa m-au crescut părinții mei, iar aceste povești nu-și au rostul nici măcar în glumă”, a mai spus Pițurcă

Felul în care arată Victor Pițurcă a pus-o pe gânduri chiar și pe fosta sa amantă, Vica Blochina, cu care a avut o relație destul de îndelungată și cu care are și un băiat. Aceasta a recunoscut că a avut un șoc atunci când l-a revăzut pe Victor Pițurcă, pe care l-a poreclit ”Satana”.

”Satana! Cum poate să arate atât de bine la vârsta lui de 700 de ani? L-am văzut în realitate, după foarte mulți ani. Când l-am văzut, nu-mi venea să cred. Este la fel, identic ca în tinerețe. E țiplă! Mi-a tresărit inimioara. Are 64 de ani, dar arată impecabil”, a spus Vica, potrivit viva.ro.