Vladimir Putin, vizita in Taigaua Siberiana
Vladimir Putin, vizita in Taigaua Siberiana

În timp ce Joe Biden, președintele Americii, cade pe scări, Vladimir Putin, demonstrație de forță în Taigaua Siberiană.

Vladimir Putin, vizită în Taigaua Siberiană. Ce a făcut acolo

În timp ce președintele SUA, Joe Biden, se împleticește și cade pe scări, Vladimir Putin a făcut o demonstrație de forță în Taigaua Siberiană.

Vladimir Putin, președintele rus, a petrecut un weekend în taigaua siberiană. Kremlinul a dat imagini din timpul vizitei preşedintelui de la Kremlin. Alături de liderul de la Moscova apare şi ministrul Apărării, Serghei Şoigu.

Vladimir Putin s-a plimbat prin pădurea înzăpezită

Vladimir Putin, în vârstă de 68 de ani, şi ministrul Apărării Serghei Şoigu, 65 de ani, s-au plimbat în mijlocul pădurilor înzăpezite, traversând un pod de frânghie şi observând animalele sălbatice prin binoclu, potrivit imaginilor televizate difuzate de Kremlin şi prezentate de news.ro.

Preşedintele a mers pe jos împreună cu ministrul Apărării Serghei Şoigu” în Siberia, a comentat Kremlinul în comunicat, publicând zeci de fotografii din această plimbare, fără a preciza locul.

Vladimir Putin a luat masa în aer liber

În mai multe imagini, preşedintele şi ministrul apar cu ghete din fetru, tradiţional ruseşti, pregătiţi să mânânce la o masă din lemn în aer liber. Ei au făcut şi o plimbare cu o maşină de teren, Vladimir Putin fiind şoferul.

Cei doi demnitari au vizitat şi un atelier în taiga unde Şoigu i-a arătat lui Vladimir Putin ceea ce a creat din lemn în timpul liber.

Vladimir Putin merge în Taiga periodic

Nu e pentru prima dată când Vladimir Putin vizitează taigaua siberiană. În ultimii ani au tot apărut imagini cu liderul de la Kremlin pescuind, conducând o barcă şi bronzându-se la bustul gol.

Pe de altă parte, Joe Biden, președintele SUA, a fost filmat în timp ce cade de mai multe ori în timp ce urca scara avionului Air Force One.