Cum si-a luat adio Tudor Gheorghe de la sotia sa
Cum si-a luat adio Tudor Gheorghe de la sotia sa

Îndrăgitul interpret Tudor Gheorghe și-a ierdut soția cu care a împărțit bune și rele timp de 56 de ani. S-a întâmplat anul trecut, în plină pandemie de coronavirus. Recent, cântărețul a ales să-și deschidă sufletul și să povestească despre viața sa alături de actrița Georgeta Luchian Tudor, dar și despre cum moartea i-a luat-o de lângă el.

Cum și-a luat adio Tudor Gheorghe de la soția sa

”Am avut o viaţă fericită împreună şi pentru asta i-am mulţumit şi-i voi mai mulţumi încă. Pierderea ei e un lucru dureros pentru mine, dar nu te poţi împotrivi nici morţii, nici vieţii. Ce aş putea face? Să ies în stradă şi să mă lamentez? Să mă lovesc cu capul de toţi pereţii ca să vadă unul şi altul cum şi cât suferă Tudor Gheorghe? E durerea mea şi mi-o macin în felul meu, personal!”, a declarat Tudor Gheorghe pentru impact.ro.

Tudor Gheorghe regretă enorm că nu a putut sta lângă partenera sa de viață până în utimul moment. Femeia a murit după ce s-a infectat cu coronavirus, iar ultima discuție au purtat-o la telefon. Tudor Gheorghe a recunoscut că a suferit și el de teribila boală care i-a răpit soția. A făcut însă o formă ușoară și crede că l-a ajutat mult condiția sa fizică de invidiat, pentru vârtsta sa.

Cum si-a luat adio Tudor Gheorghe de la sotia sa
Cum si-a luat adio Tudor Gheorghe de la sotia sa

A avut și el coonavirus

”Cred că programul meu sportiv, de alergare în fiecare dimineaţă, m-a protejat oarecum. Fiindcă mi-am păstrat şi gustul, şi mirosul, nu am făcut nici temperatură. Am avut doar o tuse seacă care m-a chinuit câteva zile. Iată de ce am decis să mă şi vaccinez, mâine am şi rapelul, şi ironia sorţii a făcut să primesc vaccinul tot pe scenă.

Mai exact, pe scena Casei de Cultură de la Segarcea, acolo unde m-am şi programat şi unde s-a amenajat un centru special de vaccinare. Nu vă ascund că mi-a plăcut ideea de a primit vaccinul tot pe scenă. Parcă ar fi un fel de semn că mai am încă ce oferi şi asta am de gând să continui să fac, ani buni, câţi oi mai putea cânta, fiindcă nu e puţin lucru să impui prin glas şi cântec anumite mesaje!”, a mai spus artistul.

Tudor Gheorghe lucrează intens la noile sale spectacole

Georgeta Luchian Tudor s-a stins din viaţă pe data de 26 ianuarie, la vârsta de 86 de ani. Artista a jucat alături de soţul ei pe scena „Naţionalului” din Bănie în piesa „Micul Infern”. Tudor Gheorghe va împlini în această vară 76 de ani, dar nu are de gând să se oprească. Nu se gândește la sfârșitul carierei sale.

”În niciun caz nu am luat în calcul să mă opresc. Dimpotrivă, am mai pus la punct încă un spectacol, de data aceasta pe baza poeziei lui Tudor Arghezi, un mai vechi proiect de inimă. De îndată ce condiţiile o vor permite, voi avea ce să-i propun publicului. De fapt, dacă mă gândesc bine, am în prezent nu mai puţin de patru spectacole cu care pot urca iar scena: ”Risipitorul de frumuseţi ” 1 şi 2, ”Valsul rozelor” şi acest spectacol pe lirica argheziană, care ar veni abia al patrulea la rând. Ca să nu mai spun că ”Degeaba 30” e şi el undeva, acolo, în sufletul meu, şi cine ştie, poate răsări oricând!”, a mai precizat acelaşi Tudor Gheorghe.