Familie distrusa dupa vaccinare in Prahova
Familie distrusa dupa vaccinare in Prahova

O familie din Prahova a fost distrusă după vaccinare. Părinții au murit, iar fiica este în stare gravă la spital. Nici măcar nu au făcut același vaciin, cel hulit de toată Europa.

Familie din Prahova, distrusă după vaccinare. Părinții au murit, iar fata lor este în stare gravă la spital

Familie distrusă după vaccinare. Doi părinții au murit, iar fiica lor este în stare gravă la spital. Cuplul din localitatea Minieri, Filipeștii de Pădure s-a vaccinat la Câmpina, cu Pfizer, iar fiica lor a fost imunizată cu vaccinul de la AstraZeneca.

Cuplul a murit la o zi distanță unul de altul, la spitalul Județean din Ploiești, la scurt timp după ce se vaccinaseră cu prima doză a vaccinului Pfizer. Oamenii ar fi avut coronavirus și nu au știut, au crezut că sunt răciți.

Fiul oamenilor morti dupa vaccinare
Fiul oamenilor morti dupa vaccinare

Părinții au murit la distanță de câteva ore unul de altul

Soții Dulgheru din satul Minieri, comuna prahoveană Filipeștii de Pădure, au decedat la un interval de câteva ore la spitalul județean de urgență, după ce au fost diagnosticați cu coronavirus.

Cu trei zile înainte de a ajunge la spital, cei doi s-au vaccinat anti-covid cu Pfizer, potrivit fiului victimelor. Și sora sa, care locuia în aceeași casă cu părinții decedați, este internată în stare gravă în spital, tot cu covid, după ce s-a imunizat cu prima doză din AstraZeneca.

Ce scrie pe certificatele de deces ale celor doi oameni

Marilena Dulgheru a decedat pe 18 martie, la ora 15:40, iar soțul său pe 19 martie, la ora 6,30 dimineața. Pe certificatul de deces al femeii (66 ani) sunt trecute următoarele informații: cauza directă -insuficiență cardio-respiratorie severă, stări morbide: disfuncție multiplă de organe și bronhopneumonie cu sars-cov 2. Femeia suferea de diabet zaharat tip 2 și hipertenisune arterială.

Pe certificatul de deces al soțului său, Gheorghe Dulgheru (71 ani), figurează infecția cu coronavirus, insuficiență cardio-respiratorie severă, cardiopatie ischiemică și hipertensiune arterială.

Oamenii erau răciți când s-au dus la vaccinare

Înainte de a face vaccinul, cei doi s-au simțit mai rău, fiind răciți. Vorbeam zilnic cu ei la telefon. Mi-au spus că se duc să facă vaccinul, erau foarte încrezători în el. Pe data de 3 au mers la Spitalul Municipal Câmpina și au făcut vaccinul anti-covid de la Pfizer.

Acolo, situația s-a schimbat dramatic. Mama a leșinat acolo imediat după vaccin. A trebuit să stea vreo oră și jumătate la spital, până și-a revenit, să poată pleca spre casă.

Femeia nu a mai mâncat de la momentul vaccinării

Din momentul acela mama nu a mai putut să mănânce nimic. Starea ei s-a agravat și pe 6 martie am chemat ambulanța.

Atât mama, cât și tatăl meu au ajuns prima dată la spitalul județean de urgență din Ploiești, apoi au fost transferați la Movila (n.r. secția de boli infecțioase a spitalului județean) unde au stat o zi sau două apoi au ajuns din nou la județean, dar la secția de terapie intensivă.

Fiica lor este și ea la ATI

Mama a murit pe 18 martie, la ora 15:40, iar tata pe 19 martie, la ora 6,30 dimineața. Pe certificatele de deces apare covid.

Sora mea, vaccinată cu prima doză din AstraZeneca, este la terapie intensivă în stare gravă”, a povestit fiul oamenilor.