Cistina Neagu, acuzată de blat
Cistina Neagu, acuzată de blat

Cristina Neagu, vedeta naționalei de handbal, este acuzată de blat! Fanii handbalului vor rămâne șocați când vor auzi acuzațiile care îi sunt aduse celei mai bune handbaliste lumii! Totul a avut loc în timpul unui interviu!

Cistina Neagu, acuzată de blat

Cea care vine cu acuzații foarte grave la adresa fostei sale colege de la CSM București este Jovanka Radicevic, căpotanul naționalei Muntenegrului. Sportiva din Muntenegru a făcut totul public în timpul unui interviu!

Căpitanul naţionalei feminine de handbal a Muntenegrului, Jovanka Radicevic a susținut că vedeta naționalei de handbal a României i-ar fi cerut un favor uluitor, care ar fi lăsat Norvegia acasă, iar România și Muntenegru ar fi mers împreună la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Cistina Neagu, acuzată de blat
Cistina Neagu, acuzată de blat

”Cris, nu am mingea”

Muntenegreanca a spus în fața camerelor de filmat că românca i-ar fi cerut să o lase să marcheze două goluri, pentru ca România să se califice la Jocurile Olimpice de la Tokyo, în locul Norvegiei. Naţionala de handbal feminin a României a învins reprezentativa Muntenegrului, scor 28-25 (15-15), în grupa 3 a turneului preolimpic, dar a ratat calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo la golaveraj, după ce în prima partidă a pierdut în fața Norvegiei, scor 24-29.

„Nu ne-am gândit la calcule. Când româncele au avut avantajul de trei goluri, Neagu a venit lângă mine. Când am marcat golul cu numărul 25, mi-a spus în mai multe rânduri <<Te rog, aruncă şi ratează. Lăsaţi-ne să marcăm încă două goluri>>. I-am spus <<Cris, nu am mingea şi, chiar dacă ar fi la mine, nu aş face asta>>. Sunt sigură că dacă situaţia ar fi fost invers, nici ele nu ar fi făcut asta”, a declarat Radicevic pentru reprezentacija.me.

„Neagu a fost pregătită pentru acest turneu. Înaintea startului, româncele au intrat în hotel foarte hotărâte şi ne-au spus că se vor califica. Sincer, m-au deranjat puţin, întrucât au dat impresia că nu mai erau nevoite să joace cu noi. Inclusiv norvegiencele au avut acelaşi comportament. Şi-au căutat inclusiv o cameră în care să sărbătorească. Au arătat că nu ne-au respectat şi că nu ne-au luat în serios. Trebuie să respecţi toate naţionalele”, a mai spus handbalista din Muntenegru.