Paul Surugiu a fost un copil sarac
Paul Surugiu a fost un copil sarac

Drama neștiută a lui Fuego. Cunoscutul cântăreț a dezvăluit neajunsurile prin care a trecut până să cunoască celebritatea.

Fuego a fost sărac lipit o bună bucată din viața sa. Copilăria îndrăgitului interpret, una grea

Drama neștiută a lui Fuego. A trăit o sărăcie lucie până să ajungă să își poată câștiga pâinea singur, scrie antenastars.ro.

La ora actuală numele lui este cunoscut de toți românii, însă până să cunoască succesul Fuego a întâmpinat foarte multe greutăți.

Fuego si mama lui
Fuego si mama lui

Părinții lui Fuego nu au avut o situație financiară foarte bună

Artistul a dezvăluit că a experimentat sărăcia lucie, iar din cauza faptului că nu a fost ajutat de nimeni, situația prin care a trecut a fost extrem de greu de depășit.

Celebrul cântăreț a recunoscut că a fost sărac lipit o bună bucată a vieții sale, iar din cauza posibilităților reduse financiare ale părinților, a avut o copilărie grea.

Celebrul Fuego a fost un copil sărac

Nu m-a ajutat nimeni. Nu am avut bani. Am fost un copil sărac. Uneori trăiam așa, de pe o zi pe alta, pentru că ai mei au muncit enorm ca să mă ţină la facultate la București.

Am stat în internat cu alţi cinci colegi de-ai mei într-o cameră. De multe ori nu aveam posibilitatea să-mi cumpăr bilet să mă duc cu autobuz sau cu troleibuz sau cu tramvai, pentru că era perioada în care cumpăr bilet din tramvai şi nu aveam bani şi mergeam pe jos de la Obor până în Drumul Taberei. (…) Nu mi-a fost ușor.

Părinții lui Fuego au făcut eforturi foarte mari ca să îl întrețină pe fiul lor în facultate

A fost un efort enorm de mare al părinților mei. Amândouă salariile mereu pe întreținerea copilului la București la facultate, la studii”, a spus Fuego, pe numele său real Paul Surgiu.