Mirela Vaida ar fi fost atacata din greseala la Acces Direct
Mirela Vaida ar fi fost atacata din greseala la Acces Direct

Mirela Vaida ar fi fost omul nepotrivit la locul nepotrivit. Cine era, de fapt, ținta femeii care atacat-o pe prezentatoarea Acces Direct, citiți în articolul de mai jos.

Șoc în showbiz. Atacatoarea nu a inteționat să o atace pe Mirele Vaida, ci o cu totul altă persoană

Mirela Vaida a fost omul nepotrivit la locul nepotrivit, anunță surse judiciare, potrivit gandul.ro. S-a aflat cine era, de fapt, ținta femeii care atacat-o pe prezentatoarea Acces Direct.

Agresoarea a intrat în platoul emisiunii crezând că Simona Gherghe este acolo, cea care a prezentat înaintea Mirelei Vaida Acces Direct. Potrivit unor surse judiciare, citate de gândul.info, atacatoarea ar fi intenționat să o atace pe Simona Gherghe și nu pe Mirela Vaida.

Simona Gherge ar fi fost, de fapt, tinta atacatoarei de la Acces Direct
Simona Gherge ar fi fost, de fapt, tinta atacatoarei de la Acces Direct

Agresoarea de la Acces Direct are discernământ

Între timp, anchetatorii au stabilit că agresoarea avea discernământ la momentul atacului, ceea ce înseamnă că va fi pusă sub acuzare.

Femeia care a atacat-o cu un bolovan pe Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii Acces Direct, de la Antena 1, va fi pusă sub acuzare după ce specialiștii Institutului Național de Medicină Legală au transmis procurorilor care instrumentează dosarul, rezultatul expertizei psihiatrice în cazul acesteia.

Mirela Vaida, atacată pe 19 martie

Mirela Vaida a trecut, la data de 19 martie, prin momente de groază, după ce o femeie complet dezbrăcată a dat buzna în platoul emisiunii și a aruncat spre ea cu o cărămidă mare.

Agresoarea era furioasă și ar fi spunea intruna că o omoară pe vedeta de televiziune dacă nu-i returnează o sumă de bani. ”Când o văd, o omor, îi rup capul. Să îmi dea banii! Dacă nu, îi sparg geamul”, ar fi spus aceasta.

Atacatoarea a fost reținută

Ulterior, atacatoarea a fost reținută, iar procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 au decis că este necesară o expertiză psihiatrică, motiv pentru care au solicitat ca aceasta să fie transportată la INML.

Potrivit unor surse judiciare, medicii au stabilit, luni, că, la data atacului, femeia a avut discernământ, motiv pentru care va fi pusă sub acuzare pentru infracțiunile de amenințare și distrugere.

Pe unde a intrat agresoarea în platoul Acces Direct

La data incidentului, atacatoarea ar fi pătruns în platoul Acces Direct pe singura ușă nepăzită, care era folosită, în general, de angajații care ieșeau să fumeze.

Nu în ultimul rând, conform unor surse judiciare, agresoarea intenționa, de fapt, s-o atace pe Simona Gherghe, pe fosta prezentatoare a emisiunii Acces Direct, și nu a realizat că femeia pe care a atacat-o este altcinea, respectiv Mirela Vaida.