Viorica de la Clejani si-a pierdut tatal
Viorica de la Clejani si-a pierdut tatal

Doliu în familia Clejanilor. Fiul lui Ioniță și al Vioricăi a făcut anunțul cutremurător. Tată îndrăgitei interprete a decedat.

Clejanii sunt în doliu. Tatăl Vioricăi a decedat. ”Dumnezeu sa te odihneasca in pace, tatal meu frumos si bun”

Este doliu în familia Clejanilor după ce tatăl Vioricăi a murit. Fiul lui Ioniță și al Vioricăi, Fulgy, a făcut anunțul trist.

Astfel, Fulgy a anunţat pe reţelele de socializare că bunicul lui, din partea mamei, s-a stins din viaţă joi seara. Viorica trece acum prin cele mai grele momente din viața ei, căci tatăl ei a murit, lăsând în urmă o durere imensă.

Viorica de la Clejani, in doliu. Tatal sau a murit
Viorica de la Clejani, in doliu. Tatal sau a murit

Fulgy a făcut anunțul trist

Fulgy, fiul Vioricăi și a lui Ioniță, și-a anunțat fanii de pe rețelele de socializare că nu va mai putea intra în legătură cu ei căci un eveniment nefericit are loc în familia sa.

Am un anunț trist de făcut. Tatăl mamei mele a decedat în această seară. Sper să înțelegeți această situație delicată prin care trecem”, a scris Fulgy pe pagina sa de Instagram, fără să ofere alte detalii.

Clejanii iau o pauză de la rețelele de socializare

În urma acestui eveniment, tânărul a anunţat că ia o pauză de la reţelele de socializare, dar îşi va relua activitatea peste o săptămână. ”Din acest motiv emisiunea va fi amânată pentru vinerea viitoare, 09.04.2021”, a mai scris tânărul.

Şi Viorica a scris un mesaj emoţionat, pe Instagram: ”Dumnezeu sa te odihneasca in pace, tatal meu frumos si bun…”.

Clejanii, o familie de succes

Viorica și Ioniță de la Clejani sunt cunoscuți ca fiind niște lăutari de succes, deoarece sunt solicitați la numeroase evenimente private. Cei doi își selectează clienții mai ales după cât sunt de generoși financiar, iar sumele pe care cei doi le solicită nu sunt deloc neglijabile.

Chiar dacă evenimentele și concertele s-au împuținat dramatic în ultima perioadă, din cauza pandemiei, iar acum sunt posibile doar în anumite condiții, artiștii de succes au strâns sume importante care ar putea să le asigure ceva vreme un trai mai mult decât decent.

Viorica și Ioniță au asociația lor

Viorica și Ioniță de la Clejani dețin o asociație, prin care au semnat mai multe contracte pentru evenimentele la care au participat. Astfel, conform tolo.ro, soții au încasat de la Primăria Sectorul 5 doar pentru un singur concert aproape 21.500 de euro. În conturile asociației ”Dragostea de la Clejani” au intrat banii pe care în mod normal îi produceau într-un an întreg. Potrivit aceleiași surse, asociația nu are angajați, și are drept obiectiv ”interpretarea și creația artistică”.

Formația de lăutari a încasat pentru același concert încă 11.500 de euro, sumă care apare pe o altă firmă a lui Ioniță de la Clejani, ”Moftify”.