Ianis Hagi i-a uimit pe jurnalistii britanici
Ianis Hagi i-a uimit pe jurnalistii britanici

Presa britanică, uimită de Ianis Hagi. Ce scrie despre internaționalul român după ce l-a văzut pe român alături de Lionel Messi într-o ultimă reclamă Lay’s.

Ianis Hagi i-a pus pe ganduri pe jurnalistii britanici. Ce au descoperit aceștia despre el

Presa britanică este uimită de popularitatea pe care Ianis Hagi o are în România. Ianis Hagi apare într-o ultimă reclamă Lay’s, alături de Lionel Messi și Paul Pogba.

Publicația Daily Record se arată surprinsă de faptul că Ianis Hagi apare pentru a doua oară în această lună într-o reclamă cu starul Barcelonei.

Ianis Hagi, in timpul filmarilor la reclama Lay’s
Ianis Hagi, in timpul filmarilor la reclama Lay’s

Ianis Hagi, reclama alături de Lionel Messi

După reclama realizată pentru Pepsi, acum Ianis Hagi este ”coleg” cu Lionel Messi și Paul Pogba într-un spot publicitar pentru Lays. Cei doi nu au filmat pe același platou, însă reclama cu Ianis Hagi rulează doar în România.

Statutul de celebritate al lui Ianis crește în România, iar el apare într-o reclamă cu Messi și Pogba.Mijlocașul român este un nume uriaș în țara natală și este parte dintr-o campanie publicitară alături de doi titani ai fotbalului. Această reclamă este un semn clar despre cât de mare este Hagi în România”, titrează Daily Record. Ianis Hagi a încheiat un contract de imagine cu gigantul PepsiCO și astfel promovează brandurile Pepsi și Lays.

Ianis Hagi a realizat o premieră

Pe de altă parte, ultima reclamă filmată de Ianis Hagi pentru Lay’s a fost o premieră, întrucât filmările au avut loc online, fiul lui Gheorghe Hagi aflându-se în Scoția, iar echipa de filmare în România.

De asemenea, fotbalistului român i s-a părut interesant cum s-a derulat totul, având în vedere distanța la care el se afla.

Ianis Hagi, încântat de filmările la noua reclamă

A fost o filmare foarte interesantă, ținând cont că echipa de coordonare era în România, iar eu în Glasgow, la 3.000 de km distanță. Dar a fost distractiv și este o plăcere să colaborez cu Lay’s. Sunt bucuros că fac parte din această campanie și sper că și fanii îi vor aprecia mesajul. Ce vă mai pot spune e să fiți atenți la paginile mele de social media: vă așteaptă câteva surprize”, a spus Ianis Hagi.