Alexandru Pastiu poza in haine militare
Alexandru Pastiu poza in haine militare

Crimă înfioratoare in Alba. Tânăr de 23 de ani înjunghiat în inimă. Crima groanizcă s-a petrecut în noaptea de duminică spre luni.

Crimă în Alba. Un bărbat de 36 de ani l-a înjunghiat mortal pe un tânăr de 23 de ani. Motivul, uluitor

crimă înfioratoare a avut loc în județul Alba, unde un tânăr de 23 de ani înjunghiat a fost înjunghiat în inimă. Un tânăr în vârstă de 23 de ani a fost înjunghiat în inimă, iar iubita acestuia a fost rănită grav. Agresorul a fost reţinut.

Un bărbat în vârstă de 36 de ani a ucis cu sânge rece un tânăr de 23 de ani şi a rănit-o pe iubita acestuia. Potrivit primelor informaţii, agresorul ar fi recurs la gestul extrem din cauza geloziei.

Agresorul a intrat peste victimele sale la 4 dimineața

Tragedia s-a petrecut în localitatea Răhău. Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, Octavia Guş, agresorul în vârstă de 36 de ani a pătruns în locuinţa celor doi tineri în jurul orei 4.00 dimineaţa și pe fondul geloziei, le-a aplicat mai multe lovituri cu un cuţit.

Tânărul de 23 de ani a decedat, iar iubita acestuia a fost rănită. Fata se află în prezent în stare stabilă, la spital, potrivit Agerpres. Polițiștii susţin că bărbatul a comis faptele din gelozie, fiind probabil îndrăgostit de tânăra de 21 de ani pe care, de asemenea, a înjunghiat-o.

Unde a fost prins suspectul

Criminalul a fost prins de poliţişti luni, într-o pădure din apropierea localităţii Răhău. Întrebat de poliţişti unde este cuţitul cu care i-a înjunghiat pe cei doi tineri, atacatorul a spus că l-a pierdut într-o grădină. Acesta este acum cercetat pentru comiterea infracţiunilor de omor, tentativă la omor şi violare de domiciliu.

Alexandru Paştiu, suspectul principal, a fost reţinut pentru 24 de ore de Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba. Marţi, 20 aprilie, acesta va fi prezentat unei instanţe de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Pe pagina sa de pe Facebook a postat mai multe fotografii în care apare îmbrăcat în haine militare, dar fără însemne specifice.

Crimă îngrozitoare și în Bihor

Pe de altă parte, o crimă la fel de îngrozitoare a avut loc în Tinca, din județul Bihor. Un bărbat i-a crăpat capul soției, a înfășurat-o într-o pătură, iar apoi a îngropat-o pe malul Crișului Negru. Totul s-a întâmplat vineri, iar sâmbătă a fost descoperit trupul neînsuflețit al victimei.

Oamenii legii l-au reținut pe criminal pentru 24 de ore și fac în continuare cercetări pentru a stabili de la ce a pornit scandalul dintre cei doi.

Femeia ucisă cu sânge rece avea 9 copii

Am fost sesizaţi în cursul după-amiezii de sâmbătă despre faptul că în colonia de romi din localitatea Tinca s-ar fi comis un omor, iar autorul ar fi îngropat cadavrul. Procurorul criminalist şi poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au fost aseară la faţa locului”, a declarat pentru Bihoreanul prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Gheorghe Vidican, potrivit ebihoreanul.

Cadavrul femeii prezenta mai multe lovituri la nivelul capului, şi a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Bihor, pentru efectuarea necropsiei. Femeia avea 56 de ani și avea nu mai puțin de nouă copii care acum sunt nevoiți să crească fără mamă. Bărbatul a lovit-o în zona capului cu o bâtă, după cum spun anchetatorii.