Klaus Iohannis pe bicicleta, in Vinerea Verde
Klaus Iohannis pe bicicleta, in Vinerea Verde

Românii au făcut mișto de Kalus Iohannis pe bicicletă, în Vinerea verde. Ce a ieșit, vedeți în rgaleria foto a articolului.

Românii l-au editat în photoshop pe Klaus Iohannis călare pe biciletă, în Vinerea Verde

Preledintele României, Klaus Iohannis, a mers, vineri, cu bicicleta la Palatul Cotroceni. A vrut să arate că este responsabil.

Astfel, preşedintele a devenit ţinta ironiilor pe reţelele de socializare. Internauţii au reacţionat cu o serie de glume, toate foarte bune de altfel.

Klaus Iohannis s-a alăturat campaniei ministerului Mediului-Vinerea Verde

Klaus Iohannis a mers cu bicicleta pentru a-i încuraja pe români să folosească transportul alernativ de deplasare.

Preşedintele a vrut astfel să-i îndemne pe oameni să lase maşina personală acasă şi să folosească, în schimb, bicicleta, transportul în comun sau să meargă pe jos.

Klaus Iohannis a însănătoșit planeta vineri

Am ales astăzi un mod de transport ecologic și sănătos – bicicleta. Mă alătur astfel campaniei VinereaVerde și vă încurajez pe toți să renunțați la mașina personală atunci când se poate și să folosiți bicicleta, trotineta, mersul pe jos sau transportul în comun.

Sunt gesturi mici, dar cu impact pozitiv major asupra sănătății noastre și a Planetei”, a scris Klaus Iohannis, pe Facebook.

Klaus Iohannis a livrat mâncare pentru Glovo în Vinerea Verde

Imaginile cu Klaus Iohannis pe bicicletă au fost editate în aşa fel încât să pară că preşedintele ar fi un personaj din filmul ”Mad Max”, livrator GLOVO, în timp ce alții i-au pus roți ajutătoare la bicicleta scumpă.

Toate glumele pe seama președintelui sunt prezente în galeria foto a articolului.