Alexandra Dinu si-a facut iubit in Romania
Alexandra Dinu si-a facut iubit in Romania

Alexandra Dinu de la Românii au Talent s-a cuplat cu soțul unei vedete de la noi. Despre cine este vorba, citiți în articolul de mai jos.

Alexandra Dinu s-a cuplat cu soțul unei alte vedete de la noi. Despre cine este vorba și cum au fost cei doi surprinși

Alexandra Dinu de la Românii au Talent s-a cuplat cu soțul unei vedete de la noi. Astfel, Alexandra Mutu s-a aflat că se iubește cu soțu Ralucăi Sandu, fiica fostului șef FRF, Mircea Sandu.

Jurata de la Românii au Talent nu a putut să stea mult singură de când a venit în România, astfel că a fost surprinsă în ipostaze tandre cu Ziv Tetelman, soțul Ralucăi Sandu. Afaceristul nu ar mai locui însă de ceva vreme alături de soţia sa.

Ziv Tetelman nu ar mai locui cu Raluca Sandu

Fosta soție a lui Adrian Mutu a fost surprinsă de către paparazzii SpyNews în compania lui Ziv Tetelman, cel de care toată lumea știe că este soțul Ralucăi Sandu.

Cei doi și-au șters toate fotografiile pe care le aveau împreună pe rețelele de socializare, însă nu au confirmat că relația lor s-ar fi terminat. Cu toate astea, în lumea mondenă se zvoneşte că Ziv Tetelman şi Raluca Sandu nu ar mai locui împreună de ceva vreme.

Ziv Teleman a vizitat-o pe Alexandra Dinu în apartamentul ei

Astfel, Ziv Tetelman și Alexandra Dinu au fost surprinși la un apartament scump din zona Herăstrau, acolo unde locuinește fosta soție a Briliantului.

Aceasta a ieșit alături de soţul Ralucăi Sandu, ambii fiind foarte relaxaţi.

Alexandra Dinu și Ziv Tetelman, gesturi tandre pe stradă

După asta, cei doi s-au îndreptat împreună spre un magazin foarte scump din București, fără a uita de gesturile tandre pornite în apartament, probabil.

Cei doi sunt foarte discreți în ceea ce privește relația pe care o au și nu preferă să meargă în zona de fițe din Nord a Bucureștiului, zonă unde ar putea fi văzuți de oricine, de unde că nu prea vor să se știe că sunt împreună.