Cum arata fiicele lui Dana Budeanu
Cum arata fiicele lui Dana Budeanu

Dana Budeanu a publicat o fotografie cu fetițele sale! Creatoarea de modă este foarte discretă cu viața sa privată, așa încât fetițele sale nu au apărut niciodată la TV sau pe vreo rețea de socializare. Vedeta își ține cât de departe poate copiii de internet.

Cum arată fiicele lui Dana Budeanu

Dana Budeanu, în vârstă de 42 de ani, are două fete gemene în vârstă de 15 ani. Aceasta nu vorbește foarte des despre copiii ei și încearcă să-i țină cât mai departe de lumina reflectoarelor. Vedeta nu obișnuiește să posteze fotografii în care apar copilele și este foarte discretă în privința vieții sale private.

Iată că de data aceasta a ”scăpat” o poză în care apar fetele. Gemenele Danei Budeanu sunt în vizită la muzeu, fiind îmbrăcate identic din cap până-n picioare. Copilele stau cu spatele la fotograf, bruneta păstrând o urmă de anonimat în continuare. Mai mult decât atât, fotografiile sunt destul de vechi, deoarec fiicele sale nu par mai mari de 8-10 ani.

Cum arata fiicele lui Dana Budeanu
Cum arata fiicele lui Dana Budeanu

Dana Budeanu are gemene

Gemenele admiră cu foarte mare interes opera ”Cina cea de Taină” a lui Leonardo da Vinci. Copilelor nu li se văd trăsăturile fizice, dar asta nu înseamnă că nu putem trece cu vederea părul lung și cârlionțat care le cade foarte frumos pe umeri.

Cu toate că mama lor a prezentat o rubrică la Pro TV și este foarte cunoscută în mediul online, fiicele sale nu sunt la curent cu celebritatea pe care o are mama lor. Cel pușin așa spune creatoarea de modă.

Creatoarea de modă își ține din scurt fetele

Ea spune că fiicele sale au văzut-o pentru prima dată la TV atunci când a participat la o emisiune de la Antena 3. Pentru a le prelungi cât mai mult copilăria, Dana Budeanu nu le-a cumpărat telefone mobile fiicelor sale, iar la internet au acces limitat. Se uită în schimb la multe seriale pe Netflix.

”Fetițele mele nu au cunoștință despre succesul meu în online. Fetițele mele nu au telefon mobil. Au acces la internet, dar au acces limitat la el, cel adecvat pentru vârsta lor. Ele m-au văzut pentru prima dată la televizor când am fost la Mihai Gâdea.

Ele se uită pe Netflix. Trebuie să ne luptăm să le prelungim copilăria cât mai mult”, a declarat Dana Budeanu, în show-ul lui Victor Ciutacu de la România TV.