Biserica arsa in Vrancea
Biserica arsa in Vrancea

O adevărată minune a avut loc de Paște. Ce s-a întâmplat după ce o biserică din Vrancea a ars. Toate detaliile inexplicabile, în articolul de mai jos.

Minune de Înviere. Ce au găsit anchetatorii după incendiul unei biserici de Vrancea

O adevărată minune a avut loc de Paște după ce o biserică din Vrancea a ars. Deși flăcările au distrus în totalitate biserica şi bunurile aflate în interior, Evanghelia a fost găsită şi recuperată intactă dintre ruinele construcţiei făcute scrum.

Credința adevărată crede incredibilul, vede invizibilul şi poate imposibilul”, au transmis pompierii vrânceni pe pagina de Facebook.

Evanghelia a fost găsită şi recuperată intactă dintre ruinele construcţiei făcute scrum
Evanghelia a fost găsită şi recuperată intactă dintre ruinele construcţiei făcute scrum

Când a ars biserica, de fapt

Un incendiu a izbucnit, vineri după amiază, la o biserică din satul Topești, comuna Bârsesti, judeţul Vrancea, de sărbătoarea Vinerea Mare.

34 de pompieri militari au intervenit pentru a stinge un incendiu izbucnit în Vinerea Mare cu 5 autospeciale de stingere şi 1 ambulanță SMURD din cadrul Stației de Pompieri Vidra, 2 autospeciale de stingere și o autospecială de intervenție și salvare de la înălțimi din cadrul Detașamentului de Pompieri Focşani și SVSU Tulnici cu 1 autospecială de stingere.

Comunicatul ISU depsre incendiul din satul Topești

A fost anunțat un incendiu la biserica din satulTopești, comuna Barsesti. Intervin 4 autospeciale de stingere si 1 ambulanță SMURD din cadrul Stației de Pompieri Vidra, 2 autospeciale de stingere și o autospecială de intervenție și salvare de la înălțimi din cadrul Detașamentului de Pompieri Focsani și SVSU Tulnici cu 1 autospecială de stingere”, se arată într-un mesaj al ISU Vrancea, conform Monitoruldevrancea.

Incendiul s-a manifestat generalizat la întreaga biserică, pe o suprafață de aproximativ 250 de metri pătrați.