Dan Capatos si sotia sa
Dan Capatos si sotia sa

Dan Capatos a suferit un atac cerebral! Îndrăgitul prezentator a fost la un pas de moarte. Toate detaliile, în articolul de mai jos.

Dan Capatos, la un pas de moarte. A făcut atac cerebral

Dan Capatos a suferit un atac cerebral. Celebrul prezentator TV a fost la un pas de moarte.

Dan Capatos a suferit un atac cerebral, în urmă cu un aproximativ doi ani, iar în cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, moderatorul emisiunii ”Xtra Night Show” a oferit detalii despre problemele grave cu care s-a confruntat, dar și despre experiența terifiantă prin care a trecut atunci când s-a aflat la un pas de moarte.

Dan Capatos a fost paralizat timp de 30 de minute pe partea stanga a corpului
Dan Capatos a fost paralizat timp de 30 de minute pe partea stanga a corpului

Puțini știu că Dan Capatos a fost la un pas de moarte

Unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați oameni de televiziune, Dan Capatos este o prezență nelipsită din showbiz. Astfel, nu mulți sunt aceia care cunosc faptul că Dan Capatos a fost la un pas de moarte.

Omul de televiziune a făcut un atac cerebral care i-a paralizat partea stângă a corpului timp de un sfert de oră, în urmă cu circa doi ani.

Când a paralizat Dan Capatos

Am avut un moment în care am făcut acel atac cerebral ischemic. Un sfert de oră am fost paralizat pe partea stângă. Se întâmpla după ce aterizasem, culmea, într-o minivacanță în Italia.

Eram prin Ancona, într-o zonă unde… adică cine spune de spitale românești, nu le-a văzut pe alea de prin zonele astea mai puțin populate. Ne duceam la niște fini. Ea fiind foarte frumoasă de altfel. De acolo plecam cu mașina vreo două ore. Avusesem puseu de tensiune, l-am simțit din avion, începea să-mi clipocească așa imaginea”, a spus Dan Capatos.

Dan Capatos nu credea că a pățit ceva grav

Inițial a crezut că nu i s-a întâmplat nimic grav, după ce fusese la un post de Cruce Roșie, unde a primit o pastilă drept tratament, în momentul în care a conștientizat că partea stângă a corpului i-a paralizat. Atunci a început să îi fie frică pentru viața lui.

Înțelegând gravitatea situației în care se afla, Dan Capatos l-a sunat pe regretatul doctor Băjenaru care s-a ocupat de toate investigațiile necesare și care a depistat că prezentatorul TV suferise un AVC ischesmit tranzitoriu, care i-ar fi putut fi fatal.

Ce a făcut Dan Capatos când a ajuns la spital

Am ajuns la un spital de urgență acolo, aveam un bon de ordine 400… Când am văzut așa, deja îmi revenisem și am zis hai să mergem. L-am sunat pe profesorul Băjenaru, un om extraordinar, mi-a spus ce să fac în prima fază, apoi am venit să fac toate investigațiile la el.

Știa boala mea, a reieșit și din CT că am avut acest atac cerebral ischemic tranzitoriu, adică a fost de scurtă durată, dar cumva în limbaj neurologic ăsta era anticamera atacului cerebral definitiv și primele 24 de ore erau destul de delicate. Am schimbat tratamentul și deocamdată sunt ok.

Dan Capatos și-a ferit fiul să nu afle ce a pățit, pe Andrei

Ăla a fost un moment chiar rău, pentru că trebuia să parăm cumva în fața lui Andrei, să nu se prindă că e groasă treaba. Se întâmpla acum vreo doi ani și ceva”, a mai spus moderatorul emisiunii „Xtra Night Show” de la Antena Stars.