Cristian Donta a murti dupa ce s-a ranit la schi
Cristian Donta a murti dupa ce s-a ranit la schi

Un medic a murit chiar în ziua de Paște. Fusese rănit grav la schi, luna trecută și era internat într-un spital din Timișoara.

Medic mort în ziua de Paște. Cristian Donța avea 49 de ani și era șeful sectiei de chirurgie de la spitalul din Ineu

Un medic a murit chiar în ziua de Paște, scrie romaniatv.net. Fusese rănit grav la schi. Doctorul Cristian Donța, seful sectiei de chirurgie de la spitalul din Ineu, a decedat la doar 49 de ani.

Din luna aprilie era internat la Timisoara, dupa ce suferise un grav accident la schi.

Cristian Donta a fost seful sectiei de chirurgie al spitalului din Ineu
Cristian Donta a fost seful sectiei de chirurgie al spitalului din Ineu

Spitalul a anunțat decesul medicului pe pagina de Facebook

Conducerea Spitalului Orasenesc Ineu a anunţat decesul lui Cristian Donta duminica dimineata şi a transmis şi un mesaj emotionant.

Este dureros să pierzi o ființă dragă. Am sperat, ne-am rugat pentru însănătoșirea lui, dar moartea a fost mai puternică și ni l-a smuls dintre noi. Nimeni nu este întrebat când dorește să plece din acestă lume. A plecat prea devreme lăsand în urmă numai tristețe și durere .

Cristian Donța, iubit și apreciat de colegii lui

Îl vom păstra în inimile noastre tot restul vieții. Cristian a fost un om, coleg și prieten minunat! Fie ca Bunul Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace. Rugăciunile noastre se îndreaptă în cel mai dureros moment către Dumnezeu pentru familia îndurerată.

Doamne odihnește-l în pace! Conducerea Spitalului Orășenesc Ineu!”, a fost mesajul postat de reprezentanții spitalului din Ineu, pe pagina de Facebook.