Diana Bisinicu a divortat
Diana Bisinicu a divortat

Încă un cuplu celebru a divorțat recent! Diana Bișinicu și soțul su, Cătălin, și-au spus adio și nu mai formează un cuplu de ceva timp chiar! Cei doi au ales să fie foarte discreți, însă totul s-a aflat acum!

Diana Bișinicu a divorțat

Potrivit unor surse citate de ciao.ro, Diana Bișinicu și Cătălin au divorțat. Separarea s-a făcut în cel mai mare secret și cu siguranță a avut loc la notar. Cei doi soți au rămas în relații bune, de dragul fetișei lor, Rania, în vârstă de 8 ani.

Fetița chiar le-a spus părinților săi că și-ar dori o surioară. ”Mi-a zis că vrea o surioară. Sinceră să fiu, am rămas uimită, pentru că știam că până la 10 ani nu vrea nici o surioară, dar uite că s-a răzgândit”, mărturisea recent artista. Separarea a venit însă cu puțin timp înainte de aniverasarea a 10 ani de la nuntă. SHowbizz-ul este uluit, deoarece Diana Bișinicu și Cătălin formau unul dintre cele mai solide cupluri și chiar erau dați ca exemplu, atunci când venea vorba de căsnicii reușite. Artista chiar a acordat și un interviu în care vorbea despre secretele unui mariaj fericit.

Diana Bisinicu a divortat
Diana Bisinicu a divortat

Artista oferea sfaturi pentru un mariaj trainic

”Comunicarea. Acesta este baza. Eu nu pot să am secrete faţă de soţul meu, consider că l-aş trăda dacă nu i-aş spune tot. Mi se întâmplă de multe ori să primesc propuneri indecente pe pagina mea de socializare şi îi spun soţului. El mă sfătuieşte să le ignor, dar nu pot pentru că unii au mult tupeu şi nu renunţă, astfel că trebuie să intervin şi să le tai macaroana”, explica artista Diana Bișinicu.

Artista spunea cum își ține soțul mereu interesat. ”Fetiţa doarme cu noi în cameră, dar nu e nicio problemă că, dacă vrem să avem momentele noastre de intimitate, ne ducem în camera de alături. E important pentru o femeie să nu uite să aibă grijă de ea, să mai poarte un dessu sexy… Eu aşa fac. Apoi, de cel puţin două ori pe lună, mergem într-o scurtă vacanţă doar noi doi, undeva în apropierea Bucureştiului”. Ne prinde foarte bine şi ne apropie”, mai spune cântăreaţa.

Semne rele au fost chiar de la nuntă. Rochia miresei s-a rupt, a avut dureri insuportabile de spate, s-au spart și ceva farfurii, iar nași de nuntă au fost Gabriela Cristea și Marcel Toader, care s-au despărțit la scurt timp.