Timothy Treadwell iubea tare mult ursii
Timothy Treadwell iubea tare mult ursii

Un urs a ucis un cuplu de tineri. Un bărbat şi iubita lui au fost ucişi de urs în mijlocul sălbăticiei, iar camera video a suprins tot atacul, însă fără imagini. Victima nu a mai apucat să ia capacul obiectivului. Fiara a fost împușcată, iar din stomacul său s-au strâns 4 saci de rămășițe umane.

Un urs grizzly a omorât doi tineri ce făceau expediții în natură. Momentul a fost surprins de camera video

Un urs a ucis doi tineri care făceau dese expediții în mijlocul naturii, în Alaska. Ursul a fost ucis, iar din stomacul lui s-au strâns 4 saci de rămășițe umane.

Timothy Treadwell îşi căpătase porecla de ”Grizzly Man” ca urmare a pasiunii sale pentru urși. Împreună cu prietena sa, Amie Huguenard, mergea mereu în expediţii.

Bărbatul era mare iubitor de urși

Bărbatul era un mare iubitor al naturii, ecologist și fondator al unei fundații pentru apărarea urșilor. Din aceste motive, Timothy Treadwell căuta să intre adesea în contact cu animalele periculoase, potrivit Daily Star.

Rămăşiţele celor doi au fost descoperite de pilotul de elicopter care venise să-i preia după un weekend petrecut în mijlocul naturii, într-o pădure din Alaska.

Cortul celor doi era rupt

Cortul celor doi era rupt, mâncarea neatinsă iar încălțămintea cuplului era așezată în fața intrării în cort. Pilotul a chemat ajutoare bănuind ce se întâmplase acolo.

Echipa a descoperit o privelişte înfiorătoare: resturi din cadavrele celor doi tineri, care poposiseră peste noapte în sălbăticie cu dorinţa de a intra în contact cu urșii.

Scene de coșmar la fața locului

Dintr-o movilă de iarbă și crenguțe, ieșeau câteva degete și un braț. Capul bărbatului, prins de o bucată din coloana vertebrală, a fost găsit în apropiere. Oamenii au descoperit, apoi, şi brațul său drept, care mai avea ceasul de mână.

Scena atacului ursului a fost înregistrată pe camera video pe care Tim Treadwell o purta cu el, însă doar audio. Nu apucase să scoată capacul de pe obiectiv.

Grizzly Man făcea mereu expediții în Alaska

”Grizzly man” venea cu cortul în mijlocul urșilor sălbatici din Alaska de 13 veri la rând. Acesta fusese dependent de alcool şi de droguri şi susţinea că se simte mult mai în siguranță în mijlocul fiarelor decât în mijlocul oamenilor.

Atacul a avut loc în vara anului 2003, însă detalii înfiorătoare despre acesta au fost publicate acum de presa britanică, după ce au apărut într-un documentar.

Ce avea ursul în stomac

Ulterior, ursul a fost împușcat, iar din stomacul său s-au strâns patru saci cu rămășițele celor doi tineri.