Andreea Raiuc le-a aratat fanilor cum arata goala la 43 de ani
Andreea Raiuc le-a aratat fanilor cum arata goala la 43 de ani

Andreea Raicu, goală la 43 de ani. Imaginea care a înnebunit internetul și în care vedeta apare în costumul Evei, disponibilă în articolul de mai jos.

Ce a făcut Andreea Raicu în izolare. S-a fotografiat nud. Acum își întreabă fanii dacă vor s-o vadă în costumul Evei

Andreea Raicu, dispărută din luminile showbizului pare că vrea să revină în forță. Cum altfel decât postând o fotografie cu ea dezbrăcată. Astfel, Andreea Raicu a pozat goală la 43 de ani.

Andreea Raicu este una dintre cele mai îndrăgite vedete din România și pare să fi descoperit secretul frumuseții veșnice, având o siluetă zveltă și forme de invidiat și la această vârstă. De curând, vedeta a reușit să șocheze pe toată lumea postând o poză nud pe Instagram.

Andreea Raicu le-a dezvaluit fundul fanilor ei de pe Instagram
Andreea Raicu le-a dezvaluit fundul fanilor ei de pe Instagram

Andreea Raicu, cu fundul și sânul la vedere

Andreea Raicu apare goală într-o fotografie alb-negru. Vedeta se sprijină de un perete. Andreea Raicu a mărturisit că poza respectivă a fost realizată perioada izolării la domiciliu de anul trecut.

Surpriza și mai mare este că vedeta a anunțat că mai are astfel de fotografii. Unele dintre ele sunt chiar mai îndrăznețe de atât. Andreea Raicu și-a întrebat fanii dacă doresc să le posteze și pe acelea.

Andreea Raicu și-a anunțat fanii că are și fotografii mai îndrăznețe

Din perioada in care eram inchisi in casa. Multumesc @alexgalmeanu si @iulia.sas, we really had fun that day si ma bucur ca m-ati convins sa pozez fara masti.

Le pun la cutia cu momente frumoase din afara zonei de confort ca tot asta a fost trendul predominat in acesta perioada. Mai avem si altele si si mai si. Sa le postam sau…?”, a fost mesajul Andreei Raicu.

Vedetele din România i-au apreciat îndrăzneala 

Fanii au înroșit butonul de like și au reacționat imediat la adresa frumoasei vedete de televiziune. Surpriza a venit din partea Andreei Esca, știrista fiind printre primele persoane care au comentat lafotografiei brunetei, dându-i un like din tot sufletul.

Nici Mihaela Rădulescu nu s-a lăsat mai prejos, complimentând-o pe Andreea Raicu. Prezentatoarea de la Ferma a numit-o ”superbă” pe divă, după ce a apreciat fotografia.