Denis Alibec a fost fugărit de hoți
Denis Alibec a fost fugărit de hoți

Denis Alibec a fost fugărit de hoți, în Turcia! Aceștia au pus ochii pe ceasul său scump, de care sportivul nu a vrut să se despartă nici în ruptul capului! Fotbalistul se operase de doar două zile, așa că accidentarea a recidivat!

Denis Alibec a fost fugărit de hoți

Denis Alibec s-a accidentat de multe ori, iar din această cauză a petrecut multi timp pe tuță, așteptănd să se recupereze. Așa s-a întâmplat și în luna ianuarie, când a suferit o nouă accidentare în Turcia, acolo unde joacă pentru Kayserispor.

Accidentarea lui Denis Alibec a avut loc în luna ianuarie, chiar când jucătorul se afla într-o formă foarte bună. Marcase două goluri în două partide. Accidentarea sa a fost una serioasă, așa că a fost nevoit să se opereze. La două zile după operație, Denis Alibesc a fost nevoit s-o rupă la fugă pe stradă, după ce a fost alergat de mai mulți hoți, care au vrut să-i fure ceasul scump. Totul a fost dezvăluit de Marius Șumudică.

Denis Alibec a fost fugărit de hoți
Denis Alibec a fost fugărit de hoți

S-a accidentat din nou, în timp ce fugea de hoți

„Denis, când era în vână în Turcia și își revenise și marcase vreo două jocuri la rând, a avut ghinionul să facă o ruptură, a trebuit să se opereze și, ca să vezi cum e soarta asta, mă întâlnesc cu el la jocul cu Kayseri și îmi spune: «Domn’ profesor, să îți spun ce am pățit!».

Ieșise de două zile din operație, era în recuperare, fiindcă acolo faci recuperare vreo 6-7 zile. Se operase în Spania și zice: «Când am ieșit odată de acolo…», l-au urmărit niște hoți sau nici nu știu cum să îi numesc și au vrut să îi fure ceasul și săracul, ca să fugă…El nu avea voie să facă efort și a trebuit să fugă să ajungă într-o zonă mai populată și i-a recidivat acea problemă. Ca să vezi ce ghinion! Și a pierdut sezonul.

Ceas de 30.000 de euro

Acum, era bine și cu acest presezon în care se va pregăti va intra în pâine și sunt sigur că va fi unul dintre cei mai buni atacanți din Turcia, pentru că are calitate. Mi-a povestit ce s-a întâmplat. L-au văzut, avea un ceas mai de valoare, au vrut să îl deposedeze de ceas. În primă instanță, uiți de ceea ce se întâmplă, vrei să fugi și el nu avea voie să facă efort”, a povestit Marius Șumudică, la ProSport Live.

Denis Alibec este atras de ceasurile scumpe. A lăsat pe toată lumea cu gura căscată în urmă cu câțiva ani, când și-a făcut apariția cu un ceas de 30.000 de euro. Avea un ceas Audemars Piguet, încrustat cu diamante albe. Probabil că pentru el a fugit din fața hoților.