Biaca Dragusanu apare lesinata in mai multe fotografii
Biaca Dragusanu apare lesinata in mai multe fotografii

Bianca Drăgușanu, leșinată la propriu după o supradoză de Xanax cu votcă. Vedeta pare să zacă inconștientă pe jos. Cine a postat fotografiile cu vedeta în ipostaze nedorite, vedeți un pic mai jos.

Bianca Drăgușanu, făcută de râs de Alex Bodi. Ce fotografii a postat aceste pe internet

Bianca Drăgușanu apare leșinată la propriu după o supradoză de Xanax cu votcă în niște fotografii care au devenit virale pe internet.

Fotografiile cu Bianca Drăgușanu, leșinată după o supradoză de xanax cu votcă, au fost postate recent pe social-media, chiar de către fostul ei partener, Alex Bodi. Imaginile șocante sunt din perioada în care cei doi aveau o relație tumultoasă împreună.

Bianca Drăgușanu se aștepta ca Alex Bodi să posteze pozele, astfel că a povestit ea mai înainte totul

Bianca Drăgușanu a povestit despre acest episod la puțin timp după despărțirea urâtă de Alex Bodi, iar declarația prezentatoarei TV a fost că a luat o combinație de pastile cu alcool, după ce fusese bătută de iubitul ei de la vremea aceea, Alex Bodi.

Alex Bodi a vrut să se disculpe de aceste acuzații și, pe lângă imaginle scandaloase în care Bianca Drăgușane zace leșinată în apartamentul ei, bărbatul a mai publicat și un filmuleț în care blondina povestește mamei sale că între cei doi nu avusese loc nicio agresiune. Mărturisirea pe care Bianca a făcut-o mamei sale s-a întamplat la doar o zi după nefericitul incident, când vedeta TV a fost resuscitată de Alex Bodi după supradoza de Xanax și votcă.

Dicuție dintre Bianca Drăgușanu și mama ei

Hai să-ți explic ce am făcut acum. Mama, hai să-ți explic, te rog ascultă-mă o secundă. Dar ascultă-mă. Ascultă-mă. Vorbesc eu o secundă acum, te rog ascultă-mă și iartă-mă, te implor ascultă-mă. Eu… Hai să-ți explic ce am făcut acum, ca să înțelegi și tu, că el se impacientează foarte tare.

Acum sunt la farmacie, îmi cumpără niște lucruri, vitamina C. Doar îți povestesc. Noi aseară am ieșit la restaurant frumos, elegant, m-a scos la cină, omul nu a avut nicio problemă cu mine, s-a purtat frumos. Eu, din frustrare că a șters niște poze cu mine, am început să șterg și eu poze cu el și atunci i-am dat foc. El s-a enervat și mi-a luat mie telefonul. Și atunci, acolo, ne-am smucit unul pe altul în restaurant, ne-am îmbrâncit”, mărtirisește Bianca mamei sale.

Mama Biancăi Drăgușanu îl știa pe Alex Bodi o fire violentă

În plus, mama Biancăi Drăgușanu, fiind la curent cu personalitatea agresivă a iubitului fiicei sale, o întreabă pe aceasta dacă bărbatul a lovit-o. În mod bizar Bianca Drăgușanu îi cere voie lui Alex Bodi înainte de a-i răspunde, iar iubitul ei spune că nu coboară din mașină până când diva nu va declara mamei sale că acesta nu a gresat-o.

Nu, mamă, ascultă-mă. Pot să îi zic?”, l-a întrebat prezentatoarea Tv pe Alex Bodi. ”Nu am treabă, vorbește, treaba ta, vreau doar să-i explici că nu am dat în tine, ca să înțeleagă, apoi ies din mașină”, intervine Alex Bodi.