Mircea Badea, arestat in Marea Britanie
Mircea Badea, arestat in Marea Britanie

Mircea Badea, arestat în Anglia. Trupele speciale au intervenit de urgență, Toate detaliile din coșmarul prin care a trecut prezentatorul TV, în articolul de mai jos.

Mircea Badea a trăit umilința vieții. A fost arestat pe aeroportul din Londra

Mircea Badea a fost arestat în Anglia în urmă cu mai mulți ani. Trupele speciale au intervenit de urgență.

Mircea Badea a dezvăluit în cadrul emisiunii pe care o prezintă la Antena 3 că a fost arestat în Anglia în urmă cu câțiva ani. Incidentul s-a întâmplat din cauza unei erori comise de autoritățile britanice.

Mircea Badea a recunoscut ca a avut si el partea lui de vina
Mircea Badea a recunoscut ca a avut si el partea lui de vina

Mircea Badea are și acum probleme în Anglia

Realizatorul TV le-a povestit telespectatorilor săi o experiență care l-a marcat. A fost arestat în Anglia cu mulți ani în urmă din cauza unei erori. Din această cauză și acum mai întâmpina adesea probleme atunci când ajunge pe aeroporturile din Marea Britanie.

Mircea Badea nu a făcut niciodată publică această întâmplare nefericită, iar acum a decis să spună tot. ”Mie mi-au luat ADN-ul la un moment dat. Vă spun, așa, pe scurt: pe mine m-au arestat odată în Anglia. Nu am povestit niciodată asta, nu e nimic teribil. A venit SWAT Team să mă aresteze și în vreo 12 ore s-a lămurit situația și cu aceeași mașină m-au dus înapoi în aeroport. După interogatoriu mi-au luat ADN-ul și a venit un cetățean cu trusă specială. Îți bagă pe interiorul obrazului un fel de periuță cu care te râcâie un pic. Adică nu se ia așa pur și simplu. Nu, tăticule! Deschizi gura și, pe interiorul obrazului, îți ia cu o periuță aspră”, a dezvăluit Mircea Badea.

Mircea Badea a recunoscut că a făcut o prostie

Omul de televiziune a recunoscut că o parte din vină o are și el, nevrând să povestească mai multe despre situație. ”Ca să nu fie teorii ale conspirației: a fost o greșeală de eroare toată treaba din Anglia, dar s-a întâmplat dintr-o eroare la care eu am avut o contribuție semnificativă.

E spectaculos în sine, dar neimportant. După aia, de câte ori mă duceam la Londra, chit că era escală în Londra pentru că mergeam în SUA sau mă înorceam din SUA, toți din delegația în care eram râdeau că ziceau că iar ajung la pașapoarte”, a mai spus Mircea Badea.