Iulia Albu s-a iubit cu Cristi Borcea
Iulia Albu s-a iubit cu Cristi Borcea

Iulia Albu a recunoscut că a avut o relație nepotrivită cu nașul Cristi Borcea, cel care i-a cununat pe ea și Mihai Albu. Detaliile relației, în articolul de mai jos.

Iulia Albu s-a iubit cu Cristi Borcea? Acesta i-a fost și naș de cununie, deci îi este părinte spiritual

Iulia Albu a recunoscut că a avut o relație nepotrivită cu nașul Cristi Borcea cel care a cununat-o cu Mihai Albu.

Deşi Iulia şi Cristi au fost foarte apropiaţi, în urmă cu ceva ani aceștia s-au certat. Între timp, Iulia a revenit la sentimente mai bune faţă de nașul Borcea şi are numai cuvinte de laudă la adresa actualei familii a afaceristului.

Iulia si Mihai Albu au fost cununati de familia Borcea
Iulia si Mihai Albu au fost cununati de familia Borcea

Cristi Borcea și Iulia Albu au revenit la sentimente mai bune

Iulia Albu şi Cristi Borcea au la activ o lungă serie de neînţelegeri. Dar cum timpul le rezolvă pe toate, pare că a rezolvat şi aceste certuri dintre ei. Astfel, prezentă în emisiunea ”La Măruță”, creatoarea de modă a dezvăluit lucruri în premieră despre relaţia ei cu Cristi Borcea, făcând referire inclusiv la mult vehiculata relaţie intimă pe care ar fi avut-o cu acesta.

Într-adevăr, a existat ceva acolo, dar nu vreau să intru în detalii pentru că nu îmi place. Au fost nişte lucruri care în mod cert s-au întâmplat. Mie îmi plac alt tip de bărbați, culți, eleganți. Eu cred că ţine de verticalitatea fiecăruia să întrerupă anumite legături atunci când lucrurile depășesc o anumită graniţă. Au existat nişte lucruri care m-au îndepărtat foarte mult de ei, și de el și de Mihaela. Oricum, e bine că și-au dorit altele”, a adăugat Iulia.

Iulia Albu nu a mai vorbit demult cu familia Borcea

De asemenea, Iulia Albu a mărturisit că nu a mai vorbit de foarte mult timp cu familia Borcea și că a fost o perioadă în care s-au certat destul de mult, însă consideră că este o familie frumoasă și unită. Criticul de modă a spus despre Valentina Pelinel că este o femeie frumoasă, care ţine la cei apropiați şi că cele două fetițe ale lor sunt foarte drăguțe.

Cum se spune, mai este nașul meu? Nu mai e, am divorțat. Ba este pe viață. Vreau să vă spun ceva, îmi place mult cum arată această familie. Este o familie foarte unită. Dar să știi că nu am mai vorbit de foarte mult timp. La un moment dat ne-am certat foarte mult. Valentina este o femeie foarte frumoasă, ține la familia ei. Ei sunt diferiți, dar sunt cumva așa împreună. (…) Cele două micuțe sunt foarte cute, chiar a trecut mult timp până le-au expus”, a spus Iulia Albu.