Descoperire sonacta la masina explodata in Arad
Descoperire sonacta la masina explodata in Arad

Descoperire șocantă la mașina explodată în care a murit Ioan Crișan. Mașina a fost adusă pentru expertiză. Ce au descoperit anchetatorii, vedeți în articolul de mai jos.

O gaură suspectă, descoperită la mașina în care a murit Ioan Crișan. Mașina a fost adusă la București pentru expertize

Descoperire șocantă la mașina explodată în care a murit Ioan Crișan. Mașina în care omul de afaceri și-a pierdut viața a fost adusă la București pentru mai multe expertixe.

Astfel, anchetatorii au descoperit o gaură în capota autoturismului, în contextul în care bomba ar fi fost plasată sub scaunul șoferului.

Gaura suspecta din capota masinii explodate
Gaura suspecta din capota masinii explodate

Gaura din capota mașinii le dă de gândit anchetatorilor

Anchetatorii din Capitală au descoperit că în rămășițele mașinii a fost descoperită o gaură, chiar în capotă, scrie romaniatv.net. Aici intervine controversa având în vedere că bomba a fost pusă sub scaunul șoferului.

Afaceristul Ioan Crișan a murit pe data de 29 mai, în urma unei explozii a mașinii în care tocmai se urcase într-o zi ce ar fi trebuit să fie una obișnuită de sâmbătă, după ce și-a băut cafeaua în parcarea unui supermarket din Arad. Nu se știe nici până acum cine este asasinul sau asasinii care au pus la cale și care, mai apoi, au pus în practică teribilul atentat.

Cel care a declanșat bomba ar fi fost la fața locului atentatului

O nouă pistă luată în calcul de polițiști este aceea că cel care ar fi pus la cale atacul în care și-a pierdut viața omul de afaceri Ioan Crișan se afla la fața locului având în vedere că bomba trebuia declanșată din apropiere.

Între timp, fiica și soția omului de afaceri au fost reaudiate. Totodată, umează sa fie audiat și fostul șofer al lui Crișan. Bărbatul a fost închis pentru trafic de droguri și eliberat în urmă cu două săptămâni. Se pare că în acest mod anchetatorii vor să afle mai multe despre traficul de droguri din zona de vest a țării, aceasta fiind, de asemenea, o posibilă pistă a anchetei.

Șeful poliției se află la Arad

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a făcut declarații despre asasinatul de la Arad. Politicianul susține că în ciuda celor întâmplate România este o țară sigură.

Reafirm ceea ce am spus (…) România este o ţară sigură. Am argumentat şi atunci şi repet: vorbim despre un incident, de o tragedie, care s-a petrecut în ultimii 30 de ani care a avut acastă finalitate. Au mai fost astfel de încercări, de tentative de omor, cu acest mod de operare care, din fericire, nu au fost duse la capăt. Când vorbim despre un incident care nu are legătură cu un lanţ de evenimente smilare, care nu ne duce la o ipoteză că ar urma, Doamne fereşte, şi altele, eu afirm cu toată responsabilitatea că România este o ţară sigură”, a mai adăugat Lucian Bode.