S-a aflat ce mananca in fiecare zi Cristiano Ronaldo
S-a aflat ce mananca in fiecare zi Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo încă face istorie pe terenul de fotbal, chiar și la cei 36 de ani ai săi, iar asta se datorează seriozității de care dă dovadă în fiecare zi la antrenamente. Acum s-a aflat și ce mâncare preferă să consume în fiecare zi, pentru a se menține la cel mai înalt nivel.

S-a aflat ce mănâncă în fiecare zi Cristiano Ronaldo

Un coleg de-al său a vorbit despre cum este să te antrenezi cu Cristiano Ronaldo în fiecare zi. Daouda Peeters, mijlocașul lui Juventus, care, deși a jucat la echipa a doua, s-a pregătit constant alături de fotbaliștii primei formații. Acesta a rămas impresionat de modul în care se antrenează Cristiano Ronaldo. În plus, spune că fotbalistul nu este arogant deloc, ci doar ia fotbaul foarte în serios. În plus, a spus ce mănâncă starul portughez în fiecare zi. ”Cristiano Ronaldo este o persoană foarte agreabilă. Nu e arogant absolut deloc, dar ia fotbalul în serios. În autocar, nu vorbește despre altceva decât despre fotbal.

Își dorește întotdeauna să câștige și ajută și tinerii jucători să se dezvolte. Chiar dacă a făcut-o inconștient, m-a ajutat și pe mine, m-a forțat să dau tot ce e mai bun din mine. El mâncă mereu același lucru: pui cu broccoli și orez și bea multă apă, fără sucuri. Când suntem împreună în sala de forță, rămân impresionat. Are un fizic perfect pentru un fotbalist.

S-a aflat ce mananca in fiecare zi Cristiano Ronaldo
S-a aflat ce mananca in fiecare zi Cristiano Ronaldo

”S-a pregătit ca un maniac”

Și eu am o musculatură destul de dezvoltată, dar, atunci când îl văd, îmi spun că mai am mult de muncă. E normal, el a ajuns la asemenea rezultate pentru că s-a pregătit ca un maniac timp de atâția ani”, a declarat Daouda Peeters, potrivit Tuttosport.

Recent, Cristiano Ronaldo a iscat o adevărată controversă, după ce a înlăturat din fața sa două sticle de coca cola, în timpul unei conferințe de presă. Portughezul a spus că nu ar trebui să consumăm băuturi răcoritoare, ci doar apă. Gestul său a costat compania respectivă nu mai puțin de 3 miliarde de dolari. Acțiunile au scăzut imediat după gestul portughezului.

”Vom vedea dacă fiul meu va deveni un fotbalist mare”

Cristiano Ronaldo nu este deloc fericit nici atunci când își vede fiul consumând băutura respectivă. ”Vom vedea dacă fiul meu va deveni un fotbalist mare. Câteodată bea Cola și consumă cartofi prăjiți și asta mă irită, el știe asta. Uneori îi spun fiului meu să facă o baie în apă rece pentru a se recupera după o alergare pe banda de alergat și îmi spune ‘Tată, e foarte rece acolo’. E în regulă, are doar zece ani.

Îi spun întotdeauna că îți trebuie muncă și dedicare pentru a avea succes. Nu o să pun presiune pe el ca să ajungă fotbalist, dar mi-ar plăcea. Cel mai important lucru este să ajungă cel mai bun în domeniul său, chiar dacă e fotbal sau medicină”, a spus Ronaldo, citat de Football-Italia.