Larisa Iordache este in doliu dupa mama ei
Larisa Iordache este in doliu dupa mama ei

Gimnasta Larisa Iordache trece prin momente cumplite, după moartea mamei sale. Sportiva a fost cea care a făcut public decesul mamei sale, printr-un mesaj trist postat pe o rețea de socializare.

Larisa Iordache este în doliu după mama sa

La ora 5 dimineața, gimnasta Larisa Iordache a împărtășit fanilor săi durerea sfâșietoare prin care trece. Mama ei a murit, după o luptă nedreptă cu o boală necruțătoare. Gimnasta a postat alături de mesaj și câteva fotografii în care apare cu cea care i-a dat viață.

”Sufletul să îți fie liniștit mami, mereu în inimă, sufletul și mintea mea vei rămâne cel mai puternic om din lume. Te iubesc”, a scris Larisa Iordache pe rețelele de socializare. Adriana a fost o femeie simplă, care și-a iubit enorm fiica și a susținut-o până-n pânzele albe. A lucrat într-o patiserie din Capitală, unde s-a făcut respectată și iubită de colegi, dar și de patroni. Aceasta a fost extrem de mândră de fiica ei și se parcursul sportiv al acesteia.

arisa Iordache este in doliu dupa mama ei
arisa Iordache este in doliu dupa mama ei

”Am făcut multe sacrificii”

”Sunt foarte bucuroasă. Sunt mândră. M-am uitat cu atenție și am ținut pumnii strânși fetei. Am mare încredere în ea. Este un copil care a muncit și sunt foarte încântată că mulți români sunt încântați de ea. Când greșește seamănă cu tatăl ei, când reușește seamănă cu mama ei”, declara Adriana Iordache.

”Am făcut multe sacrificii, am ajutat-o cât am putut ..în permanență. Am ajutat-o când i-a fost greu, probabil de aia a ajuns și la nivelul acesta. Tot timpul am susținut-o înainte de a intra în sală, i-am spus că este cea mai bună. Ea știe oricum ce are de făcut, nimic în plus. A ajuns acum la o vârstă, nu trebuie să-i mai spun eu”, rememora mama Larisei Iordache.

Și-a mai văzut fiica o dată pe cea mai înaltă treaptă a gimnasticii mondiale

Cristina Copos, fosta soție a lui George Copos, a avut numai cuvinte de laudă la adresa Adrianei, care a lucrat la patiseria ei. ”O femeie cu foarte mult bun simț, o femeie educată. Fără să aibă pretenții de campioană, dânsa este o mamă campioană”, a declarat pentru evz.

Mama Larisei Iordache a avut șansa să-și mai vadă o dată fiica urcând pe cea mai înaltă treaptă în gimnastica mondială. Larisa Iordache a câștigat luna aceasta medalia de aur la bârnă, la Cupă Mondială de gimnastică artistică de la Cairo (Egipt).