Dan Diaconescu a aprut din nou la TV
Dan Diaconescu a aprut din nou la TV

Dan Diaconescu a încălcat legea. A apărut la TV, deși are interdicție. Fostul patron al OTV nu s-a putut abține și a comentat despre moartea jurnalistului Florin Condurățeanu.

Dan Diaconescu a încălcat legea de dragul fostului ziarist Florin Condurățeanu. Ce a făcut fostul patron al OTV

Dan Diaconescu a încălcat din nou legea. A apărut la TV deși are interdicție. Fostul patron al OTV, care a fost condamnat la închisoare, nu are voie să apră la TV, dar cu toate astea el a riscat totul pentru că nu s-a putut abține să facă câteva comentarii la moartea ziaristului Florin Condurățeanu.

Astfel, Dan Diaconescu, a spus ce a însemnat pentru el Florin Condurățeanu în ultimii ani, ani foarte grei pentru fostul om de televiziune.

Florin Condurateanu i-a fost lui Dan Diaconescu ca un tata
Florin Condurateanu i-a fost lui Dan Diaconescu ca un tata

Florin Condurățeanu i-a fost ca un tată lui Dan Diaconescu în ultimii ani

Eu îi spuneam Îngerul. În ultimii ani mi-a fost ca un tată. Mă suna şi mă întreba când mi se ridică interdicţia, când deschid televiziunea, când refacem partidul politic. Eu îl sunam cu diferite probleme. În acest moment, în memoria lui, eu încalc interdicţia. Am interdicţia de a vorbi în public, dar mă risc pentru Florin Condurăţeanu”, a declarat Dan Diaconescu, la postul RomaniaTV.

Fostul realizator TV Dan Diaconescu a fost condamnat, pe data de 4 martie 2015, la 5 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, pentru două infracţiuni de şantaj.

Dan Diaconescu a ieșit din pușcărie în anul 2017

Astfel, Dan Diaconescu a fost eliberat din închisoare, în luna noiembrie 2017, ca urmare a deciziei luate de magistraţii Tribunalului Ilfov, care i-au admis cererea de eliberare condiţionată.

Cu toate acestea, Dan Diaconescu a rămas cu pedeapsa complementară dispusă în 2015 de Curtea de Apel, când l-a condamnat pe acesta la pușcărie.

Când va putea Dan Diaconescu să apară din nou la TV

De asemenea, instanța a decis la acea vreme, pe lângă condamnarea la închisoare cu executare a fondatorului PP-DD, şi interzicerea desfăşurării de către acesta a oricărei activităţi în presa scrisă sau audio-video, ca pedeapsă complementară, pe o perioadă de cinci ani după executarea pedepsei de cinci ani şi şase luni de închisoare.

Astfel, Dan Diaconescu a apărut la postul România TV, deşi are acea interdicţie impusă de către instanţă. Omul de televiziune a vorbit, miercuri, pe postul TV, despre cel care a fost jurnalistul Florin Condurăţeanu.