Razvan Simion se simte amenintat de emisiunea concurenta de la Pro TV
Razvan Simion se simte amenintat de emisiunea concurenta de la Pro TV

Se simte oare amenințat Răzvan Simion de emisiunea concurentă de la Pro TV? Ei bine, rămâne de văzut cum vor sta la rating cele două emisiuni matinale, după ce PRO TV a umplut de vedete matinașul ”Gașca vorbește lumea”.

Răzvan Simion se simte amenințat de emisiunea concurentă de la Pro TV?

Matinalul de la PRO TV a devenit neîncăpător de vedete, iar din 14 iunie și-a schimbat și denumirea în ”Gasca de la vorbeste lumea”. Chiar acest aspect l-a intrigat pe Răzvan Simion, co-prezentatorul matinalului de la ANtena 1, ”Neața, cu Răzvan și Dani”.

”Neața, cu Răzvan și Dani” face istorie la Antena 1 de mai bine de 13 ani. Emisiunea realizată de Răzvan Simion și Dani Oțil nu a avut concurență pe piața de televiziune, iar motivele sunt multe. Mereu se râde și se glumește, vecinele au fost în toți acești ani superbe și pline de umor, iar cei doi prezentatori au mereu glumele la ei. În plus, au mereu invitați numai unu și unu, iar multe melodii care au devenit apoi hit-uri în România s-au auzit pentru prima dată la ”Neața cu Răzvan și Dani”.

Razvan Simion se simte amenintat de emisiunea concurenta de la Pro TV
Razvan Simion se simte amenintat de emisiunea concurenta de la Pro TV

PRO TV vine puternic din urmă

Ei bine, acum se pare că Pro TV vine puternic din urmă, după ce a format o echipă numeroasă la emisiunea ”Vorbește lumea”. Și-a schimbat recent și denumirea: emisiunea se numește ”Gaşca Vorbeşte Lumea”. Numărul prezentatorilor a crescut și se anunță un val de schimbări. Acest aspect l-a enervat pe Răzvan Simion. Acesta a avut un dialog pe această temă cu colegul său de emisiune, Dani Oțil.

Răzvan Simion: Nu mai putem folosi „gasca de la Neatza”

Dani Oțil: De ce?

Răzvan Simion: Pentru că a fost furată prin sustragere de alții

Așadar, nu se știe dacă Răzvan Simion se simte cumva amenințat de noua echipă de la Pro TV, dar cert este faptul că șefii Pro TV au adus nume noi. Printre noii veniți se numără matinalii de la PROFM – Mădălina Petre (fosta Veveriţă din echipa lui Măruţă) şi Sebastian Coţofană, dar șefii de la Pro TV au cooptat-o și pe cântăreaţa Theo Rose, foarte populară printre tinerii din România. Sore a revenit şi ea în echipă după mai bine de cinci ani, iar în echipa actuala a revenit şi Viviana Sposub.

Frumoasa Lora s-a retras din emisiune, după numai 5 luni, de când o înlocuise pe Adela Popescu. Cântăreața a spus doar că vrea să se axeze mai mult pe proiectele personale, în următoarea perioadă.