Brigitte il cam oboseste pe Florin Pastrama
Brigitte il cam oboseste pe Florin Pastrama

Este oficial. De câte ori pe zi fac dragoste Florin Pastramă și Brigitte Sfăt. Cei doi își doresc mai mult ca niciodată un copil, astfel că tot greul pică pe Florin Pastramă care este pus la treabă de frumoasa sa soție, Brigitte.

S-a aflat de câte ori se iubește pe zi Florin Pastramă și Brigitte Sfăt. Florin se vaită că nu mai poate

Este oficial. S-a anunțat de câte ori pe zi fac dragoste Florin Pastramă și Brigitte Sfăt. Celebrul cuplu îți dorește un copil, astfel că se lucrează mai intens ca niciodată la asta.

Florin şi Brigitte Pastramă sunt puşi pe fapte mari şi îşi doresc cu nerăbdare să devină părinţi. Chiar dacă Brigitte ştie cum este să fii mamă, vedeta vrea ca şi soţul său să cunoască sentimentul deosebit de a fi tată.

Florin Pastrama si Brigitte vor un copil impreuna
Florin Pastrama si Brigitte vor un copil impreuna

Cei doi își doresc tare mult să aibă un copil

Astfel, cei doi muncesc din greu, însă acest proces îl cam oboseşte pe Florin Pastramă. Soţul lui Brigitte a dat tot din casă la tv şi a vorbit despre momentele intime pe care le are cu soţia. Şi ce credeţi? Surpriză. Brigitte îl cam oboseşte pe Florin.

Peste tot eu sunt şeful. Ultimul cuvant în casă eu îl am. La mine căsătoria nu e o joacă, pentru mine este pentru prima şi ultimă data. Ne străduim să rămână însărcinată, e greu cu Brigitte, vrea de 3 ori pe zi, eu nu pot. Ea e foarte geloasă, dar nu îmi caută în telefon. Avem amândoi aceeaşi parolă şi nu avem nimic de ascuns”, a declarat Florin Pastramă la o emisiune tv.

Până la copil, celebrul cuplu îngrijește de Jo, cățelul familiei

Până să apară bebelușul, cei doi se dedică cățelului pe care îl au, lui Jo. “Jo a avut trei concursuri și a câștigat premiul cel mare la toate. O să mai mergem la sfârșitul lunii iulie, la începutul lunii august în Istanbul la expoziție, deoarece a câștigat și un titlu internațional și dacă mai câștigă două titluri internaționale în două țări diferite va deveni campion european.

Trebuia să mai mergem și în Grecia cu el la expoziție, dar nu am mai mers, pentru că fix atunci au operat-o pe mama lui Florin și a fost nasol. L-am înscris la un concurs internațional în Istanbul. E foarte tare la concurs, mergi cu scăunel de camping, e cort. Prima dată am fost cu Sara. Acum trebuie să ne facem bilete. Mergem la Istanbul și trebuie luăm o casă acolo, pentru că nu putem să-l ținem la hotel”, a povestit Brigitte Pastramă.