Dana Budeanu se marita
Dana Budeanu se marita

Dana Budeanu a fost cerută în căsătorie și a acceptat! Viitorul său soț este un băiat de bani gata foarte cunoscut în showbizz-ul românesc, deoarece a fost un crai de Dorobanți. Vedeta a împărtpșit fanilor săi inelul de logodnă.

Dana Budeanu se mărită

Așadar, Dana Budeanu se mărită! Vedeta este la a doua căsnicie. prima dată a fost căsătorită cu Radu Budeanu, patronul CanCan, Ciao, Gândul și Prosport, împreună cu care are două fiice. În plus, a avut o relație cu fratele lui Marius Moga, Iulian Moga.

Acum însă este decisă să îmbrace din nou rochia de mireasă, după ce a fost cerută în căsătorie de Andrei Hrebenciuc, fiul lui Viorel Hrebenciuc. Acesta a mai avut o relație cu Elena Băsescu, fiica lui Traian Băsescu. Acum, tânărul Hrebenciuc, dar și tatăl său, au probleme cu legea.

Viitorul soț are probleme cu legea

Andrei Hrebenciuc a fost condamnat de magistrații de la Curtea de Apel Brașov la doi ani de închisoare cu suspendare pentru infracțiunea de complicitate la trafic de influență,pe când tatăl său a primit doi ani cu executare. Urmează să se judece recursul în doarul retrocedărilor de păduri de la Romsilva.

Până atunci, însă, Andrei Hrebenciuc a cerut-o în căsătorie pe Dana Budeanu, iar aceasta a acceptat. ”Eu nu am iubiți. Eu mă căsătoresc”, a fost mesajul postat de Dana Budeanu, în engleză, pe rețelele de socializare.

Cum arată bărbatul ideal pentru Dana Budeanu

Așadar, Dana Budeanu a găsit bărbatul care o face să tacă! În urmă cu ceva timp, Dana Budeanu a fost invitată la podcast-ul lui Damian Drăghici și a dezvăluit cum arată bărbatul ideal pentru ea. În plus, bruneta a dezvăluit că ea crede că există o singură iubire imensă pentru fiecare dintre oameni și că în general, oamenii trec pe lângă ea.

”Este bărbatul în fața căruia eu tac, iar eu tac doar, în fața unui bărbat nu a unei femei, din respect. Deci în primul rând trebuie să-l respect foarte mult, iar ca să-l respect trebuie să fie la același nivel de minte cu al meu. Chimia de minte este foarte importantă, fără chimia de minte nu există chimia de suflet și nici chimia fizică. Bărbatul ideal pentru Dana este acela care mă face să tac dracu!”, a spus Dana Budeanu.