Copil de 5 ani ucis in timp ce-si tinea de mana mama
Copil de 5 ani ucis in timp ce-si tinea de mana mama

O tragedie fără margini a avut loc în județul Mureș, lovit puternic de o furtună. Un băiețel de doar 5 anișori a murit de mâna mamei sale, în localitatea Lunca Bradului. Meteorologii au avertizat că județul va fi afectat de o vijelie puternică, însă micuțul a fost surprins de un vânt puternic pe stradă, împreună cu mama și surioasa sa.

Copil de 5 ani ucis în timp ce-și ținea de mâna mama

Un copil de doar 5 ani a murit strivit de un copac, în timp ce se afla pe stradă cu mama și sora lui de 6 ani. Femeia a fost lovită și ea de copac și s-a ales cu o fractură la umăr, iar minora de șase ani a fost diagnosticată cu traumatism cranio-cerebral și de șold.

Băiețelul în vârstă de 5 ani a murit însă pe loc. A suferit un traumatism cranio-cerebral deschis, incompatibil cu viața. Copilul a murit pe loc, iar medicii sosiți la fața locului nu au putut face altceva decât să constate decesul.

Copil de 5 ani ucis in timp ce-si tinea de mana mama
Copil de 5 ani ucis in timp ce-si tinea de mana mama

Femeia și fiica sa de 6 ani au ajuns și ele la spital

“În urma recunoașterii s-a constatat că sunt trei victime. O persoană de sex feminin de aproximativ 34 de ani cu fractură la umăr preluată de ambulanță SAJ, o fetiță de aproximativ 6 ani cu traumatism craniu cerebral și de sold conștientă preluată de ambulanță SMURD și un băiat de aproximativ 5 ani surprins sub copac cu traumatism craniu cerebral deschis din nefericire acesta a suferit leziuni incompatibile cu viața”, a informat ISU Horea Mureș, scrie zi-de-zi.ro.

Județul Mureș s-a aflat sâmbătă sub cod galben de instabilitate atmosferică și vijelii puternice, grindină, descărcări electrice și averse însemnate cantitativ, ceea ce a dus la producerea tragediei respective.

Tot din cauza fenomenelor meteo severe și la Cluj, Brașov, Iași și Dej situația nu a fost una deloc plăcută, traficul feroviar a fost îngreunat din cauza copacilor căzuți pe liniile de cale ferată, iar pagubele materiale au fost unele însemnate, multe gospodării fiind distruse de viitură.