Lista tarilor cu risc epidemiologic a fost actualizata
Lista tarilor cu risc epidemiologic a fost actualizata

Lista țărilor cu risc epidemiologic, actualizată. Ce țară plină de români a trecut în scenariul roșu. Lista ţărilor cu risc epidemiologic a fost actualizată, joi, 5 august 2021, hotărârea fiind adoptată de CNSU. Toate amănuntele, în rândurile de mai jos.

CNSU a anunțat lista țărilor cu risc epidemiologic ridicat. Franța, din păcate, a trecut pe lista roșie

Lista țărilor cu risc epidemiologic a fost actualizată. Astfel, o țară în care locuiesc și merg mulți români a intrat pe lista roșie. Este vorba despre Franța, astfel că pasagerii care se întroc din această țară și sunt neveaccinați vor trebui să intre în carantină

Lista ţărilor cu risc epidemiologic a fost actualizată, joi, 5 august 2021, hotărârea fiind adoptată de Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU).

Lista țărilor a fost modificată joi, 5 august

Lista ţărilor cu risc epidemiologic a fost adoptată în cadrul hotărârii nr. 54 din 5 august 2021 a CNSU şi prevede următorul articol:

Art.1 – (1) Se aprobă Lista cu clasificarea țărilor/teritoriilor în funcție de rata de incidență cumulată, prevăzută în anexa care face parte integrantă din prezenta hotărâre, în vederea stabilirii persoanelor care sosesc în România din acestea și cu privire la care se instituie măsura carantinei.

Lista modificată intră în vigoare din data de 8 august

(2) Lista prevăzută la alin. (1), intră în vigoare începând cu data de 08.08.2021, ora 00:00„, se arată în hotărârea CNSU.

Printre schimbările făcute în noua listă a ţărilor se numără şi Franţa, care a intrat pe zona roşie, dar şi Turcia, care a trecut în zona galbenă.